Wchodzisz na kanał, następnie w zakładkę wideo, kopiujesz link, wrzucasz w Pontesa czy inny pobieracz, zaznaczasz, żeby pobrał playlistę i gotowe. W sumie wystarczy skopiować link do kanału i dopisać /videos
a jakie to ma znaczenie? Nie strona jest najistotniejsza, a produkt finalny, który w tym przypadku daje znacznie większe możliwości od Ponteza, któy to ma własną stronę. Dodatkowo program ma opcję aktualizacji z poziomu samego programu więc strona jest zupełnie zbędna.
Chciałbym przypomnieć, że Elten jako taki również nie posiada własnej strony, pobiera się go ze strony forum dokładnie tak jak w przypadku TCA-MediaDownloader
Ot choćby możemy wyszukiwać utwory, a nie tylko pobierać z linka, można wkleić link i pobrać, można wpisać tytuł lub wykonawcę i go wyszuka, można wyszukany utwór pobrać w kilku dostępnych wariantach video jak i pliki muzyczne również wybierając z dostępnej listy, można również wybierać jakość konwersji w przypadku plików muzycznych, można zamiast pobierać tylko odsłuchać wyszukany utwór, oczywiście możliwość pobierania całych playlist.
Całych playlist, to jest tesz w pontesie. Pozostałe, to to niewiedziałem
-- (Numernabis): Ot choćby możemy wyszukiwać utwory, a nie tylko pobierać z linka, można wkleić link i pobrać, można wpisać tytuł lub wykonawcę i go wyszuka, można wyszukany utwór pobrać w kilku dostępnych wariantach video jak i pliki muzyczne również wybierając z dostępnej listy, można również wybierać jakość konwersji w przypadku plików muzycznych, można zamiast pobierać tylko odsłuchać wyszukany utwór, oczywiście możliwość pobierania całych playlist.
Tak, wiem, że jest w Pontesie, napisałem bo jakbym nie napisał to otrzymałbym posta, że Pontes potrafi pobierać playlisty, napisałem możliwości jakie posiada, bo ma ich znacznie więcej od Pontesa, a co istotne, bo o tym nie wspomniałem, TCA-MediaDownloader możemy nosić ze sobą bo to wersja portable.
No tak, ale jak pisałem, programik ma to do siebie, że można wyszukiwać materiały i znacznie bardziej przejrzysty wynik niż na youtube, bo jest to zwykła lista.