DJablo Iv
Wróć do Dostępne gry video#61 mojsior
wów@ No to dałeś mi wyzwanie xd
#62 longshoot
Czasai wiadomo, że oko potrzebne naszczęście jak potrzeba pomocy to mam z kim grgać, bo siostrze xboxa ogarnąłem, to podkoneic można było grać razem.
#63 mojsior
a ja spróbuje sam, znam takich dwóch co przeszli sami kampanie, tylko sobie trzeba złożyć dobrego builda
#64 longshoot
Tak btw, to był albo dalej jest jakiś klan niewidomków z ameryczki bodajże więc, może mogli by ci coś pomocy udzielić. My to graliśmy w teamie 3 4 osoby to tez łątwiej, bo ja ktoś zaczał interaktowac z npc z zadania głównego, to tepało wszystkich po jakimś czasie.
#65 Zuza
pamiętam, jak mi zrobili cały prolog przez przypadek xd
klienta.
#66 longshoot
Czasami sytuacja wymaga drastycznych środków. xD
#67 mojsior
i tak uważam że jak na blizzard to naprawdę robią dużo.
A kto wie może jak ich micro miękki przejoł to poprawi się coś w innych grach
#68 longshoot
Dobre podejście to podstawa!
#69 Zuza
eeetaam, beka była przynajmniej
klienta.
#70 longshoot
jak ktoś jeszcze gry nie ma, a jest zainteresowany, Na battle net jest 40 procent zniszki do bodajże 27 Listopada.
#71 patras
no a im się coś popsuło bo jak gramy na zewnęcznym czytniku ekranu to polskich znaków nie czyta.
#72 AndyElusive
Siemson. mam pytanko cisne sobie właśnie od jakiegoś czasu w Diablo IV na swojej PS5 i mam pytanie oprucz innego sposobu aby obłazić mapę i ogarnąć przestrzeń to istnie na macanego eksplorując nie ma innego sposobu na nawigację aby przejść misje bez pomocy osób trzecich widzących?
Czy poprostu nie znam zwyczajnie jakiejś funkcjonalności bo tak też może być.
pozdro i dzięki za wszelkie wskazówki.
Koło Czasu obraca się, a Wieki nadchodzą i mijają pozostawiając wspomnienia, które stają się legendą. Legenda staje się mitem, a nawet mit jest już dawno zapomniany, kiedy znowu nadchodzi Wiek, który go zrodził."
#73 longshoot
Siemanko,
Jak narazie, to nawigacja jest taka jaka była na początku, więc trzeba narazie eksplorować na własną rękę. Ponoć w przyszłości ma być jakiś navi assist czy coś w tym stylu, ale nigdy nic nie wiadomo.
#74 AndyElusive
Ciekawe kiedy dodadzą tą nawigację.
Faktycznie to gra się nieźle ostatnio zaczołem od nowa bo z kumplem chcemy założyć klan.
Pograłem tak do 20 LVl Barbażyńcą a teraz zaczołęm od nowa Łotrem musiałem jakoś nauczyć się mechaniki gry.
Jedynie mam jeszcze problem z ogarnięciem nasycenia broni lub ataków cieniem lub trucizną.
Drzewko rozwoju jest dostępne jednakże mogli by delikatnie poprawić nieco nawigację po poszczególnych elementach.
Czasem fokus czytnika się gubi lub przechodzi po umiejętnościach głównych obok siebie ale zdaża się że gdzieś się przemieści i nie obok równolegle no chyba że jak dla widzących jest to ustawione schodkowo lub kaskadowo bo nie znajduje wytłumaczenia innego.
Swoją drogą Łotr nie ma łatwej rozbudowy ale łączenie walki na dystans z łuku lub kuszy plus walka w zwarciu jest całkiem wporządku tylko to wymaga nie jak przy Barbażyńcy tłuczenia się nawet w tłumie tutaj trzeba umnieć się wyrwać z tłumu potworów i dać zregenerować się Łotrowi aby uzupełnił energie niezbędną do bardziej wymagających ciosów.
Czy ktoś może wię jak dotrzeć do menestadu oprucz tego że trzeba kierować się na zachód to czy trzeba pujść na południe czy na północ?
Koło Czasu obraca się, a Wieki nadchodzą i mijają pozostawiając wspomnienia, które stają się legendą. Legenda staje się mitem, a nawet mit jest już dawno zapomniany, kiedy znowu nadchodzi Wiek, który go zrodził."
#75 zegarmistrz
A mógł byś trochę wytłumaczyć jak tam się najlepiej poruszać, jak ty to rozgryzłeś?
-- (AndyElusive):
Ciekawe kiedy dodadzą tą nawigację.
Faktycznie to gra się nieźle ostatnio zaczołem od nowa bo z kumplem chcemy założyć klan.
Pograłem tak do 20 LVl Barbażyńcą a teraz zaczołęm od nowa Łotrem musiałem jakoś nauczyć się mechaniki gry.
Jedynie mam jeszcze problem z ogarnięciem nasycenia broni lub ataków cieniem lub trucizną.
Drzewko rozwoju jest dostępne jednakże mogli by delikatnie poprawić nieco nawigację po poszczególnych elementach.
Czasem fokus czytnika się gubi lub przechodzi po umiejętnościach głównych obok siebie ale zdaża się że gdzieś się przemieści i nie obok równolegle no chyba że jak dla widzących jest to ustawione schodkowo lub kaskadowo bo nie znajduje wytłumaczenia innego.
Swoją drogą Łotr nie ma łatwej rozbudowy ale łączenie walki na dystans z łuku lub kuszy plus walka w zwarciu jest całkiem wporządku tylko to wymaga nie jak przy Barbażyńcy tłuczenia się nawet w tłumie tutaj trzeba umnieć się wyrwać z tłumu potworów i dać zregenerować się Łotrowi aby uzupełnił energie niezbędną do bardziej wymagających ciosów.
Czy ktoś może wię jak dotrzeć do menestadu oprucz tego że trzeba kierować się na zachód to czy trzeba pujść na południe czy na północ?
--
#76 AndyElusive
Siemson.
Jak poruszać się?
chodzę pamięciowo, tak naprawde to chodzę poszukując ciągle i opieram wszystko na kierunkach świata plus jeszcze kierunki pośrednie oraz zwyczajnie eksplorując no i łażąc jeśli postać nie drobi nogami to zwyczajnie albo to ściana albo inna przeszkoda terenu.
Potrafię w ten sam sposób poruszać się po Kiowosadzie tylko tam dużo jest innych rzeczy ale kowala i uzdrowiciela idzie usłyszeć po wydawanych dźwiękach w mieście, tak samo złotniczkę.
Trzeba orjentować się w przestrzeni tutaj dużo nie ma kierunków nie licząc tych pośrednich typu południowy-zachód.
Jakimi gracie postaciami tzn. jakimi profesjami i na jakie napotykacie się upierdliwe sprawy?
Z takich wnerwiających spraw to mogli by sobie podarować odczytywanie nazw graczy, stojisz do kowala naprawiając sprzęt choćby a tu proszę bardzo sprawdzasz staty przedmiotu a tu nie zdążysz wysłuchać czy faktycznie go się opłaca naprawiać i ile kosztuje a tu odczytuje nazwe innego użytkownika na głos przerywając odczyt statów itemu, to samo u handlarzy.
Lekko to wnerwia także w mieście przystaje gdzieś gdzie gracze pozostali się nie kręcą i tam sprawdzam sprzęt i decyduje co sprzedać co zniszczyć a co do skrzyni jako aktywa do puźniejszej sprzedaży.
Pozdro
#77 AndyElusive
Siemson.
Niedługo pojawi się nowy sezon.
Czy posiadacie info czy coś z aktualką sensowną pojawi się dla nas korzystnego?
Pozdro
#78 zegarmistrz
Dosłownie też pomyślałem se o tym samym
#79 AndyElusive
Sezon Konstruktów rusza 23 Stycznia.
#80 grzegorzm
Cześć jak jest z tym diablo 4? Dostępne czy nie? Mi udało się stworzyć postać, ale chodzenie po mapie nie jest dostępne, chyba, że jakoś coś trzeba po włączać?