czy gra ktoś z was w mudy
Wróć do Gry tekstowe#61 mojsior
oo nie wpadł bym na to mi słowo zachęta kojarzy się z czym innym
#62 mojsior
zauważam że na lacu to ta postać coś szybko głoduje i pragnienie ma, coś się obawiam że większość złota będzie szło na żarcie i picie kurde jak ja bym w realu tak pił i jadł często to było by masakrycznie
#63 balteam
Kasy ci będzie brakować, ale jedzenie to hmm chbya jakieś bułki albo chleb najlepiej kupić, tylko, że ceny różne są, w leander chleb najtaniej na bank.
Picie to fontanna i bukłaki chyba. głodniejesz szybko, bo godzina to 30 sekund.
Zjadaj części ciała wrogów puki nie masz zatrutej broni.
#64 longshoot
barsawia działa, host 46.238.101.107 a port 23
#65 rafalko112
Co do laca to jest taki chłam poprostu już na studni czy na anime planet wygląda lepiej. co do drugiego nażresz się sushi napijesz mleka i jesteś full przez bite 3 godziny normalne.
#66 balteam
Mi sięLac podoba, fajny mud, zwłaszcza jak solo chcesz grać, a że ludzi prawie w mudy nie gra, to jest to 1 z lepszych mudów i tak.
#67 mojsior
ooo barsawia działa hmm ciekawe czemu tych danych nie ma na oficjalnych serwisach dotyczących muda czytaj strona czy profil na fb
#68 longshoot
nie wiem, juz dawno sié zmieni.
#69 matius
W Arkadji dla początkowego gracza są rzeczy dostępne w urnach. Urny są w świątyniach. Co do szczurów, jak je zabijesz nalerzy je powrzucać do ogniska. Przynajmniej w Novigradzie. W Muln trzeba do szczurołapa pozanosić. Zioła są zaś na łąkach, ale może być z tym ciężko jeśli nie ma się zdolności. A tak poza tym to jaki masz zawód?
A jaki masz nick?
Ja to Jarpen.
#70 longshoot
to co mojsior, grasz w barsawie, chociaż tam mało ludźi gra a szkoda, bo to fajny mud
#71 mojsior
zaczołem sobie choć nie jakoś dużo
#72 balteam
I ktoś gra w Mystica? Nie mój klimat, ale fajnie jak by kolejna gra tego typu nie padła od razu.
#73 mojsior
widzę że się chyba z barsą nie polubię podobnie jak z arką to wpisywanie mnie wkurza dlaczego nie mogę jak w lacu wpisać np zab potw zamiast pisać ciągle zab potwora albo obejrzyj i tu bardzo niekiedy długa nazwa.
Co mi po tym że rzeczy typu obejrzyj czy spojrz mogę wpisać skrutowo skoro rozwinięcia muszę pisać w całości.
Wiem że aliasy się da robić ale to takie dokładanie sobie roboty.
Barsawia o tyle lepsza że dostajesz trochę hajsu i jakiś kiepski ale zawsze na początek to coś orenż.
#74 longshoot
bo tak trudno zrobić aliasy nie?
#75 mojsior
tu nie chodzi że się nie da, tu chodzi o intuicyjność i szybkość wpisywania.
Niektórzy np wolą z sentymentu telneta.
Moja znajoma która grała nietak dawno mudy grała sobie używając telneta, bo tak jej dobrze było i też musiała szybko wklepywać.
#76 longshoot
no to ustaw aliasy i będziesz mógł szybko wpisywać.
#77 mojsior
ustawię swoją drogą testuję vipmuda bo w sumie fajny on jest tylko szkoda że tak drogi.
#78 longshoot
aha.
#79 balteam
Jak dla mnie mush-z jest dobry, pewnie to samo ma co wip mud,ale przede wszystkim jest darmowy, bez żadnego kombinowania czy kupowania.
#80 mojsior
hmm a jak tam do niego zapiąć mowę w sensie plugin