Witam. W tym wątku chciałbym się dowiedzieć jaką lubicie porę roku. Moją ulubioną porą roku jest wiosna i lato, bo wtedy jest ciepło i można wyjść na dwór i nie siedzieć ciągle w domu. Jesień tak trochę lubię, zależy czy jest ciepło czy nie. Najbardziej nie lubię śniegu i zimy. Po śniegu trochę trudno się chodzi. Pozdrawiam.
To wy jescze w Rosji nie byli. U nas bywa tak, że śniegu napada tyle, że musisz bukwalnie wspinaćsię po tych gurach i żadne odśnieżanie nie pomoże. I nic, żyjemy. Ja uwielbiam kiedy jest zimno i bardzo lubie śnieg. Napewno jest to małowygodne, jeśli chodzisz z laską, ale mimo to lubie zime. Uwielbiam również wiosne i jeśeń. Lata nie lubie, bo jest gorąco. Dla mnie komfortną temperaturą jest coś około plus 20 i nie wiencej.
ooo. To ja mam tak jak @Julitka. Wiosną człowiek ma więcej endorfin i generalnie chce się człowiekowi żyć. W zimie za dużo śniegu, na jesień chce się spać, a w lecie za gorąco. Natomiast wiosną wzmaga się pragnienie romantycznych spacerów.
Ja najbardziej lubię wiosnę i lato. W zimie lubię tylko święta i wtedy chciałbym żeby było sporo śniegu. Ale jak sie skończą święta mogłaby przyjść wiosna. Jesień mogłaby w ogóle nie istnieć.
A w tym roku taka jesień akurat jest, więc dobrze. --Cytat (Dominiczkin): Ja lubię wiosnę, ale tą późniejszą, jak już ciepło jest, wczesną jesień, ale tylko wtedy, jak jest złota polska, no i lato oczywiście.
--Koniec cytatu
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.