EltenLink

#21 balteam

nie, chociażby dlatego, że puki co ona nie jest funkcjonalna praktycznie, także spokojnie, nie ma co się gorączkować jeszcze.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2024-01-15 10:33

#22 pates

Jak mogłem tego nie widzieć xd
Proszę bardzo.
pates2klip@gmail.com

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2024-01-30 01:06

#24 adelcia

że normalny zwykły eltenowicz nie może testować to jakieś chore!

2024-04-13 06:00

#25 Adasadula

jezzu... Napisz, zrób coś z tym, opłacaj serwery, udostępnij za free, zobaczymy na którym etapie ci się odechce.

-- (adelcia):
że normalny zwykły eltenowicz nie może testować to jakieś chore!

--

2024-04-13 11:42

#26 bratczyk96

A kiedy się pojawi już oficjalna aplikacja na androida?

Pozdrawiam
2025-06-25 20:56

#27 miki2137

dołączam się do pytania.

W związku z moją przesiadką na Linuxa jestem tu coraz żadziej, formy kontaktowe w wizytówce.
2025-07-05 13:16

#28 daszekmdn

Nic się na chwilę obecną nie rozwija w temacie, więc niezbyt prędko.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
2025-07-05 15:55

#29 patricus

może w 2049r.
tak opstawiam, nie szypciej.

an error occurred, please press the meow button to continue.
2025-07-08 13:59

#30 bratczyk96

Albo wcale. Nie ździwię się jak elten zostanie porzucony na dobre. Mam wrażenie, iż projekt elten powstał jako sposób na omijanie odrabianie lekcji. Rozumiem, że może jest trochę mniej czasu, ale ja tylko opisałem jak to wygląda z mojej perspektywy jako użytkownika stawilnej aplikacji na komputer. Chyba entuzjazm padł. Moim zdaniem to trochę niesprawiedliwe, iż użytkownicy ajfonów mają pierwszeństwo i oni są spostrzegani pozytywnie, a użytkownicy telefonów z systemem android są jakby gorszego sorta i muszą czekać niewiadomo ile. Tak naprawdę głównym powodem dla którego jestem na eltenie jest budzik, a na drugim miejscu notatki. Tym wpisem chciałem tylko stwierdzić moją osobistą opinią. Jeśli się myle w tej opinii to najserdeczniej przepraszam.

Pozdrawiam
2025-07-08 19:09

#31 daszekmdn

Nie. Z tego co mi wiadomo, to użytkownicy IOS też są obecnie na tym samym etapie.
Co do zarzutu, jakoby Elten był przerwą od odrabiania lekcji, tu nie mogę się zgodzić.
Powstał on z pasji. Zapał był. Też obstawiam, że już go nie ma. Ale to nie dlatego, że po prostu nikomu sie nie chce, a zwyczajnie społeczność parokrotnie pokazała rogi. Ileż można?
Ja jestem już z tym pogodzony.
Jeśli ta przygoda będzie miała się skończyć, no cóż, stało się. Nie mam już takiego przywiązania do niniejszej aplikacji jak te kilka lat temu. Teraz bywam głównie okazjonalnie sprawdzając co nowego się pojawiło. Od dawna nie jest to u mnie program działający w tle jak te kilka lat temu.
Powodów jest wiele. Główny to chyba po prostu Telegram i coraz mniej sensownych treści na forach czy blogach.
A wiadomo. Im mniej ciekawych rzeczy, tym mniej ludzi. Im mniej ludzi, tym mniej ciekawych rzeczy. Od, Taka pętla.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Edytowano 2025-07-08 20:31

#32 miki2137

nie wiem jak jest, że tak powiem za kurtyną, ale na githubie "https://github.com/dawidpieper/elten_mobile" kodu dla androida w ogule nie ma.

W związku z moją przesiadką na Linuxa jestem tu coraz żadziej, formy kontaktowe w wizytówce.
2025-08-13 19:07

#33 Adasadula

Nwm czy to to o czym myślę, ale.... Elten mobile to projekt jakoś z przed 5 lat chyba, więc

-- (miki2137):
nie wiem jak jest, że tak powiem za kurtyną, ale na githubie "https://github.com/dawidpieper/elten_mobile" kodu dla androida w ogule nie ma.

--

2025-08-13 21:22

#34 pates

Nie do końca @Adula, teraz jest coś co się nazya Eltenger czy jakoś podobnie.

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2025-08-14 13:21

#35 Adasadula

No ale to są inne rzeczy, elten mobile jak mówiłem został zawieszony koło 2k21 roku, a elten ger czy jak to tam się zwie to oddzielna sprawa, choć z założenia podobna.

-- (pates):
Nie do końca @Adula, teraz jest coś co się nazya Eltenger czy jakoś podobnie.

--

Edytowano 2025-08-14 23:39

#36 roomba

2026-01-19 20:25

#37 DJGraco

Nie tutaj podajemy maila :D to trzeba na stronie podlinkowanej.

2026-01-19 22:41

#38 balteam

a dobra, reply na gúrze, myślałem, że będzie pole edycji na na dole. No przewijał się wątek w miarę, ale czym dalej, tym trochę wolniej.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2026-01-28 12:17