Tak, tak. Mówi się, że na ELtenie tylko hejt i nic więcej. Sugeruję odwrócić siłę ciężkości znaleźć coś dobrego. wszak w każdym z nas jest jakieś ziarno dobra. Proponuję łańcuszek komplementów, Niech kolejny wpis będzie komplementem poprzedniego komentatora. A żeby nie mieszać wpisów, podziękowanie może być polubieniem, żeby było wiadomo kogo komplementować.
Zobaczymy czy to wyjdzie w ogóle, ale w sumie, dlaczego nie? Łatwiej nam powiedzieć to jest głupie, niż to się udało.
Wojna to pokój. wolność to niewola. Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
Też CIę skomplementuję, bo na to zasługujesz. Nikt nie powiedział, że komplement może bbyć jeden. Masz większą wiedzę muzyczną niż ja, imponującą zdolność rozpoznawania ptasich treli i w ogóle masz lekkość pisania. To tylko część, zostawię sobie coś na potem.
To w sumie tak jak Ty haha. Dawno z Tobą nie gadałam, ale na TT wydajesz się bardziej serdeczny i otwarty niż na forum. BTW, wolałabym łańcuszek szczerości, żeby nie było że udzielam się tylko po to, żeby kolejna osoba mnie komplementowała xD, ale takie są zasady.
A dziękuję bardzo :) Za to ty w realu nie wydajesz się być taka czepialska jak na forum kiedyś :D -- (Paulinux): To w sumie tak jak Ty haha. Dawno z Tobą nie gadałam, ale na TT wydajesz się bardziej serdeczny i otwarty niż na forum. BTW, wolałabym łańcuszek szczerości, żeby nie było że udzielam się tylko po to, żeby kolejna osoba mnie komplementowała xD, ale takie są zasady.
A do kogo to było, bo troszkę się zgubiłem. -- (magmar): Świetnie tłumaczysz, znasz się na nowych technologiach i pokonujesz bariery co nie jest łatwe, a co najważniejsze masz odwagę mówić o swoich upadkach.
Dobrze, wklejam jeszcze raz z odniesieniem Świetnie tłumaczysz, znasz się na nowych technologiach i pokonujesz bariery co nie jest łatwe, a co najważniejsze masz odwagę mówić o swoich upadkach.
Spieszmy się kochać ludzi... 31.05.2023 21:27 7/9 -- (Julitka): Świetnie sprawdziłaś się jako administratorka PSE!
--
Słuchasz tej samej muzy co ja, dzięki czemu nasze spotkania są wielką areną wymiany zdań oraz nowych miksów. Miksować to ty naprawdę potrafisz, nawet na takim małym starawym Herculesie. :D W ogóle dobrze się z tobą rozmawia, imprezuje.
Warto to powtórzyć. Zgadamy się jakoś na prv. -- (djdenismusic): Robisz zajebiste, esencjonalne tosty! No i co za tym idzie jesteś mega gościnną osobą. Już tęsknię za tym wyjątkowym smakiem <3