Forum

co się dzieje z tyfloświatem?

Archiwum

pates

#1 ·

Jak w temaciie. Od kilku miesięcy witryna jest wyłączona. Co się dzieje
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Bartek1

#2 ·

Potwierdzam trwają jakieś prace administracyjne. Jakiś czas temu było tak samo. Mam nadzieje że to nic nie ma wspulnego z acwa 2.0
Pewien śmiałek spod miasta Gdynia,rzekł: „Ogiera podniosę – to chwila!”Lecz koń był uparty,kopnął go w czarty,a chłop się nauczył, że siła to kpina.

pates

#3 ·

podobno mieli wrucić 26 października, mamy 29 i nic.

Bartek1

#4 ·

Pisałem w tej sprawie do Michała i strona na dniach powinna zostać reaktywowana.
Pewien śmiałek spod miasta Gdynia,rzekł: „Ogiera podniosę – to chwila!”Lecz koń był uparty,kopnął go w czarty,a chłop się nauczył, że siła to kpina.

Bartek1

#5 ·

Widocznie mają jakieś problemy, po prostu musisz co jakiś czas sprawdzać.

gadaczka

#6 ·

Na ich stronie jest informacja, że wracają 10 listopada.
Dziękuję użytkownikom portalu Elten Link za możliwość obserwowania środowiska niewidomych. Stanowiło to dla mnie etap wstępny do pracy z niewidomymi na żywo.

pates

#7 ·

mamy 10 listopada i nic

piter9521

#8 ·

@pates Cierpliwości. Jak mają wrócić to wrócą.

midzi

#9 ·

Wrócimy, wrócimy... Spokojnie, niestety technika migracji danych daje nam poważnie w kość.

pates

#10 ·

niestety nadal nie ma

Bartek1

#11 ·

Po długiej przerwie znowu ruszył portal tyfloświat

http://www.tyfloswiat.pl

gadaczka

#12 ·

1 likes
To, co się dzieje z tyfloświatem jest niepoważne. Częściej nie działa, niż działa.
Dziękuję użytkownikom portalu Elten Link za możliwość obserwowania środowiska niewidomych. Stanowiło to dla mnie etap wstępny do pracy z niewidomymi na żywo.

monstricek

#13 ·

3 likes
To napisz do tych, którzy nad nim pracują, zamiast pisania tutaj.