EltenLink

#1 fantasma467

Witajcie. Pytanko od zupełnego laika. Czy do Simsów da się zrobić mody, które umożliwiłyby nam granie, skoro do kilku innych gier video są?

2023-04-28 17:04

#2 mojsior

generalnie to wszystko zalezy od otwartości api, nigdy nie słyszałem, żeby ktoś nad takim modem pracował kiedykolwiek.
Z tego co wiem, to miał powstać jakiś mod, który robił by audio deskrypcje dla streamerów, youtuberów, którzy chcieli by niewidomym zrobić audiodeskrypcje tego co się tam dzieje.
Natomiast ciężko mi jest powiedzieć, czy jest możliwe stworzenie moda, który by udostępniał w pełni jaką kolwiek część serii the sims

2023-04-28 17:08

#3 fantasma467

Szkoda. W telefonie też się nie da grać.

2023-04-29 12:22

#4 mojsior

niestety nie

2023-04-30 11:42

#5 Julitka

Sims to zbyt rozbudowana gra, w dodatku stojąca na niedostępnym ze swej natury silniku, z tego, co wiem. Pooglądaj sobie gameplaye i wyobraź, jak miałoby to wszystko być przeniesione na audio. Nie do zrobienia, niestety. :(

***- A czego się boisz, Eowino? – zapytał.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
2023-05-11 20:06

#6 Julitka

Ja kiedyś też o tym marzyłam. Ba - marzę nadal, żeby kiedyś powstała chociaż namiastka, bo mam dość tych wszystkich strzelanek, a symulatorów nie ma żadnych. Ale niestety.

- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
2023-05-11 20:06

#7 fantasma467

Ciekawe czy kiedyś przyjdzie taki dzień, że wszystko będzie dostępne dla wszystkich. Ja tego już nie doczekam.

2023-05-18 12:37

#8 Julitka

Osobie, która przystosowałaby Sims4, najlepiej z dodatkami, a niechby i bez, bez wahania zapłaciłabym 1000 zł. Więc... :p

2023-05-18 12:44

#9 mojsior

gmm z simsami to jak z minecraftem, tam są płaszczyzny 3d niestety i to może być nie do przejścia.
Jdyne co by dało się obejść to trzeba by było grać na zrobionych już parcelach z gotowym domem.

2023-05-21 19:29

#10 exterminator

A z tym akurat nie ma problemu, ponieważ są mody do sims 4 z gotowymi już parcelami i domami. Hahaha ty byś dała 1000 zł a ja nawet dwie pęsje hehehehe. Maaaaaaażenia niewidomych graczy!

Time to exterminate.
2023-05-30 16:53