Gry (Dyskusje pozostałe)

Milionerzy.

Założony przez markus1234 66 wpisów ostatni wpis 3 lata temu Strona 3 z 4

a pobierałeś wszystkie inne gry czy w podcaście z tyflonetu o tym mówili?
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

no wiem, że różne pozycje są na iphona, ale interesuje mnie ta konkretna w której możesz grać standardowo
do miliona albo wybrać sobie kategorie że grasz tylko do miliona z pytaniami z danej tej jednej kategorii.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

A czy na androida są jakieś pozycje milionerów że możesz sobie wybrać grę standardową albo na czas? Pozdrawiam.

narazie tylko te dwie dostępne, jedna to gold edition, gdzie grasz automatycznie na czas ale przerobione
to są milionerzy sobie wyprubuj a druga gra to ta o której ty pisałeś i była omawiana w tyflo

Na androidzie nie ma ani gry na czas ani gry multiplayer. Jest tylko tryb klasyczny.

Jak to niema multiplayera. Ja miałam jakąś wersję z nim na androida.
a/12a LINE

No chodzi mi o wersję co była prezentowana w podcaście. Tam nie ma ani gry na czas ani multiplayera.

ale nie ma, mam tą wersje z linka tutaj podanego, czyli z podcastowego, na niej jest wersja tylko normalnej
gry, bez czasu, bez wybierania kategorii, dostępna jest jeszcze jak mówiłem milionerzy gold edition ale
to spora przerubka, aczkolwiek działa z talkbackiem

Ja gram w Milionerów na androidai u mnie koła ratunkowe są czytane normalnie, ale nie ma niektórych opcji
tak jak na Iphonie.

Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??

uwaga podaję bezpośredni link do aplikacji dla systemu android https://play.google.com/store/apps/details?id=pt.wm.milhes&hl=pl
aplikacji tego rodzaju jest kilkanaście niektóre są w ogóle nie dostępne i ciekawostka na tablecie lenovo yoga 2 czytanie pytań odbywa się automatycznie.
Orkiestra gra jeszcze tańczą,i drzwi są otwarte dzień warty dnia a to życie zachodu jest warte.

Ja tylko żałuję, że żulionerzy są niedostępne dla nas.

Teraz coś się stało, że na iPhonie nie mogę znaleść gry milionerzy quiz polskie. Czy ta gra jest jeszcze dostępna w appstorze? Bo z chęcią bym pograł na iPhonie.

Dokładnie szukałeś?
Boże, błogosław obsługę
klienta.

To u mnie za to na Nexusie po game over, albo jak przerwałem to mogłem się spokojnie dowiedzieć poprawną odpowiedź, a na swoim galaxy j4+ wbija reklama i nic z tego.