Reklamy spersonalizowane w appstorze jak wyłączyć
Wróć do iphone#1 magmar Konto zarchiwizowane
#2 misiek
Wiesz co, jak wejdziesz w ustawienia/ prywatność to na samym końcu masz reklamy. Nie wiem czy tutaj tego nie musisz wyłączyć. Ja wszelkie reklamy w Iphone wyłączyłem dawno temu właśnie tam. Ewentualnie pytanie, czy nie kliknęłaś przy reklamach ok przy pierwszym uruchomieniu Appstore. W każdym razie w pierw zobacz w tych ustawieniach prywatności. Jak coś będziemy szukać dalej.
#3 magmar Konto zarchiwizowane
Nie mogę tego wyłączyć właśnie tam, kombinowałam z lokalizacją, ale i to nic nie dało.
#4 misiek
#5 misiek
Teraz spojrzałem i normalnie tam gdzie mówiłem da się włączyć i wyłączyć te reklamy. Chciałem nagrać prezentację, ale nie mogę.
#6 magmar Konto zarchiwizowane
Jak będziesz miał chwilę zgadamy się.
#7 nuno69
A po co chcesz to wyłączać? Reklmay i tak będą tyle że losowe
#8 magmar Konto zarchiwizowane
Bo mnie nie wpuszcza do appstore, posłuchaj proszę nagrania.
#9 misiek
#10 magmar Konto zarchiwizowane
#11 misiek
Kurcze, to ja już nie mam pojęcia. U mnie jest tak jak pokazałem i tak samo, albo podobnie było zawsze.
#12 Krzycha
A może po prostu trzeba z tego wyjść? Jak nie ma żadnego przycisku, żeby się cofnąć, to czasem zadziała taki gest potarcia dwoma paluchami po ekranie.
#13 magmar Konto zarchiwizowane
Dzwoniłam do konsultanta Apple. Logowałam się przelogowywałam się, kolega na moim telefonie miał wszystko elegancko, okazało się, że to jest ich błąd systemu.
Dziękuję Wam za pomoc.
#14 misiek
Znaczy, w którejś wersji Ios był ten problem?
#15 magmar Konto zarchiwizowane
W najnowszym.
#16 misiek
No ja mam najnowszą i sama widziałaś, a mamy chyba te same modele, albo ja już się gubię.
#17 magmar Konto zarchiwizowane
Tak, ale tu chodziło o innego Uphone'a.
Konkretnie o iphone'a 8.
#18 misiek
Ah ok