Humor, gry i zabawy

Rymiarnia

Założony przez Paulinux 258 wpisów ostatni wpis 1 rok temu Strona 4 z 13

dziś i ja się tu do piszę by zakłucić wielką ciszę.
marzenia się spełniają.

Dopisz, dopisz się Kochana. Z wieczora, nocą czy z rana.. Niech rym popłynie z kompa Twego, mówiąc nam co u Ciebie ciekawego. :)
Ziarnko złota znaleźć można, ale ziarnka czasu - nigdy.LINE Przysłowie chińskie.LINE

Tak przypadkiem tu zajrzałam i się bardzo zaczytałam, a że dzień dość ciężki mam, trochę śmiechu sobie dam.
Wczoraj urodziny miałam i ładny prezent dostałam, teraz idę robić kawę, bo wieczorem czas na zabawę.
Kawa zaś pomoże mi wyrwać wszystkie ze mnie sny, bo nie bardzo w nocy spałam, wieczorem niefajne ciśnienie miałam, więc te fakty połączyłam i o to, co ułożyłam:
Skoro ciśnienie niefajne było, do głupich snów się przyczyniło.
Obudziłam się zmęczona, noc mi dużo wrażeń dała, lecz energię mi zabrała.
Słucham starych eurodanców, może zaraz pląsnę w tańcu.
Tak ze sobą potańczę, w lusterko popatrzę, pewnie nic nie zobaczę, lecz o to wcale nie płaczę.
Muszę zrobić porządki, choć niedużo już zostało, a po południu będzie się gotowało.
Już sałatka jest zrobiona, stoi w lodówce schłodzona.
Cytrynówkę też wypiję, za zdrowie moje i może jeszcze czyjeś.

Życzę Ci Milenko wszelkiej pomyślności, dobrych myśli, lux imprezki i zadowolonych gości. :)
Ziarnko złota znaleźć można, ale ziarnka czasu - nigdy.LINE Przysłowie chińskie.LINE

Bardzo serdecznie dziękuję, właśnie ziemniaki gotuję.
Pieczareczki się kroją, do śmietanki wpadają.
Myślę, że moi goście dadzą mi dużo radości.
Idę dalej z porządkami szaleć, bo goni mnie czas.
W sklepach kolejki, lód na chodnikach, chyba nie zdążę, z tego wynika.
Niby czas mam do osiemnastej, lecz jeszcze roboty cała masa.
Więc kończę to pisanie, muszę rękawy zakasać i do pracy raz dwa, choć nie powiem, że najchętniej bym się położyła i oczka na trochę zmróżyła.

zamknij oczka milenko swe, ja twym obiadkiem zajmę się , tylko nie wiem czy jak wstaniesz , to czy coś z obiadku dostaniesz, bo tam , gdzie kucharek sześć tam nie ma co zjeść

Przyszłam sobie tu popisać
jako ze tu straszna ciszaa
że już wolne mi się konczy
nowy semestr czas juz włączyć

Życzę dużo powodzenia i przesyłam pozdrowienia.

Jeśli zbliża się nowy okres nauki, to ja na handrę polecam z drzemem andruty. Zawsze dobre, zawsze smaczne, ponich wiedzę wszędzie łakniesz!

Na ten deszcz dobre andruty i nie przemakające buty
noc taka ciemna, więc ja przyjemna

Można się też schować w domu,
i gorącą zrobić kawę
i nie mówiąc nic nikomu
wieźć samotnie życie ciekawe
Happy hacking

U mnie deszczu teraz brak. No i bardzo dobrze tak, bo w niedzielę w naszej pracy obchodzimy coś ważnego - Święto Rodziny. Będzie duża impreza plenerowa, którą logistycznie niełatwo zorganizować. A byłaby wielka szkoda jakby skrewiła pogoda.

dziś piękna pogoda, więc zjecmy pysznego loda

Owocowe, śmietankowe, różne smaki są lodowe. :)

pyszne smaki są lodowe bardzo odlotowe waniliowe i czekoladowe

A najbardziej odlotowe są serowo-cebulowe... XDXDXD...
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Propozycja Łysego całkiem interesująca. Może byłaby dla producentów inspirująca. Wszak mamy lody oscypkowe, buraczane, z chilli, słono-karmelowe... Ponoć rybne i fiołkowe w innych krajach są dostępne. Oscypkowe - owszem jadłam. I nie były wcale wstrętne. :)

ja ostatnio jadłam hałwowe i były odlotowe jadłam raz kinderowe jadłam też cytrynowo pietruszkowe

Jak w Lublinie studiowałam, smakiem lodów cynamonowych się zachwycałam. Są dosyć niepowtarzalne. Słodko-korzenne. Oryginalne. A teraz lubię lody kokosowe, karmel solony i orzechowe.

Kokosowe bardzo smaczne,
Linusiowe, nieciumbaczne,
lecz mogłabym wejść do lawy,
za lody o smaku kawy :)
Happy hacking