Cześć, dzień dobry, witajcie, wątek często odwiedzajcie. Jest to wpis pierwszy w rymowanym wątku, na rymów samym początku. Można tu o wszystkim gaworzyć, byleby z tego rymy tworzyć. Zapraszam do rymowania wszystkich Was, niech cały Elten poczyta nas :)
W wątku tym bardzo wiele pewnie będzie wypowiedzi, rzucam rymami, we mnie ich tysiące siedzi. Będę wątek śledzić by oglądać poczynania, może w tracku hip hopowym zbiorę wasze dokonania. Oczywiście go wystawie na pliki udostępnione, jestem K.O.T, więc w tekstach swych merdam ogonem. Nie umiem rymować inaczej :D. Kiedys pisałem wiersze, a teraz składam teksty do bitów.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
a o psiakach też słów kilka porymuję lada chwilka Bo kociakom nie odpuszczę stado psów na nich napuszcze więc rymować o psach mogę nim upadnę na podłogę jutro jadę do znajomej co szczeniaków ma w ogromie one wszystkie kropkowane i do tego mega kochane
No to pozdrów od nas psiaki i poczochraj je dla draki. Policz kropki na ich futrze... Chyba skończysz to pojutrze. :) Lepiej nie licz - sił twych szkoda. Może zmęczyć ta przygoda. :)
Ziarnko złota znaleźć można, ale ziarnka czasu - nigdy.LINE Przysłowie chińskie.LINE
no to problem wielki mamy, poczekajcie tylko założe swoje czarodziejskie okulary , o ile tu kropeczek , ile tu plameczek mamy hmmm przepraszam bardzo , ale nie wyczyściłam szkiełeczek , ,
Plamki, ciapki i kropelki okularom problem wielki. A za nimi dziwny świat, co ma sporo plam i łat. Ircha albo czysta woda okularom zdrowia doda. Plamki,smużki pójdą precz..Z psami to już inna rzecz.. To chyba dalmatyńczyki - białe kropkowane smyki. Z wiekiem będzie plamek duuużo. Niech im za ozdobę służą
Ziarnko złota znaleźć można, ale ziarnka czasu - nigdy.LINE Przysłowie chińskie.LINE
ja już swoje szkiełka wyczyściłam, ale małą ryske na szkiełkach zrobiłam i gdy szczeniaczką kropeczki sie pojawią , to zamiast dwie , cztery kropeczki pojawią sie i problem bedzie , taki żenigdy tych kropeczek nie dolicze sie, a bez okularów nie da sie i co ja biedna teraz zrobie? kto mi na to pytanie odpowie ? hmmm , a ja mam już plan przecież wielką czarodziejską lupe mam i przez , to szkło zamiast jednej kropki , to zobacze ich sto.
I tak dobrze masz, że z lupą radę sobie dasz. Ja bym kropek zliczyć nie zdołała, nawet gdybym bardzo tego chciała. A zmieniając temat,pomijając łaty, dziś na chórze były patriotyczne klimaty.
hmmm tak ślicznie tu piszecie o ! kotkach i o ! pieskach , ale pozvólcie , że ja przedstawie wam sie . jestem małą , wredną pchełką , co kocha , każde futerko i nie przeszkadza wcale to mi czy kąsze kotki ? czy psy ? . ktotakiej , małej czy psy . ,