1 / 2
Następna
Edytowano
Sorki za 2 konto, ale reset hasła nie działa. Po wejściu w program niestety nie ma opcji skontaktowania się, wysłany mail z kodem przy resecie jest automatem, a forum zdaje się najszybszą i najlepszą formą kontaktu. Ponad to klient jest chyba najbardziej aktualną bazą.
Edytowano
Chciałabym zapytać czy problem został zarejestrowany do korekty? Oczywiście oczekując na swoje konto nie udzielam się i korzystam z programu w ograniczonym zakresie tak, by usunięcie tymczasowego nicku z bazy danych nie przysporzyło trudności.
2 likes
No ale tak to się odbywa w każdej szanującej się aplikacji. Resetujesz hasło, na maila przychodzi kod, wpisujesz i gotowe
@Paulinux właśnie ta funkcja resetu u mnie nie działa.
@Julitka dobrze rozumiem, że po sprawdzeniu problem nie występuje na waszych komputerach?
U mnie występuje, ale może muszę eltena restartnąć, Pajper kiedyś pisał co mam zrobić, ale nie pamiętam czy to coś zrobiłem i dalej elten mi nie działa, czy nie :D
Jak zmienisz hasło, to dalej działa te stare
Jak zmienisz hasło, to dalej działa te stare
U mnie wprowadzam klucz z wiadomości mailowej, podaję nowe hasło. Podczas logowania wpisuję dane i program bez żadnego komunikatu wraca mi do pola login.
OK, jakie dokładnie składniki usunąć? A może lepiej machnąć ccleanerem wszystko i od nowa zainstalować program?
Niestety. Nie pomogło. Próbowałam chyba wszystkiego, logowania różnymi hasłami także przez stronkę. Na niej, swoją drogą brak opcji odzyskiwania hasła, co jest bardzo dziwne. Multikonto ratunkiem, zdaje się, w takich sytuacjach :)
Czy zostały podjęte jakieś kroki w celu napraw zaistniałej sytuacji? Jakie działanie jest rekomendowane? Mogę sobie założyć kolejne konto, dla mnie to nie problem, bo nie pisałam niczego osobistego, ale takie rozwiązanie jest średnie. W jakim czasie mogę spodziewać się reakcji?
1 likes
Tak prawdę mówiąc, to ja już nie wiem, gdzie dokładnie jest problem. Najpierw dostaliśmy info, że mail nie dochodzi, potem że jednak dochodzi... Zgubiłem się w sytuacji.
Tujest problem
-- (zkoniecznosci):
U mnie wprowadzam klucz z wiadomości mailowej, podaję nowe hasło. Podczas logowania wpisuję dane i program bez żadnego komunikatu wraca mi do pola login.
--
-- (zkoniecznosci):
--
najwyraźniej nie, skoro sama wcześniej też o to pytałam
-- (zkoniecznosci):
Niestety. Nie pomogło. Próbowałam chyba wszystkiego, logowania różnymi hasłami także przez stronkę. Na niej, swoją drogą brak opcji odzyskiwania hasła, co jest bardzo dziwne. Multikonto ratunkiem, zdaje się, w takich sytuacjach :)
--
-- (zkoniecznosci):
--
1 likes
Ale przecież reset hasłą powinien się dziać na serwerze, a nie jakieś usunęła plik. Przecież to jakaś patola, żebym ja resetował hasło do windowsa to musiał wywalić cały plik SAM
1 / 2
Następna