Blog na Eltenie
Wróć do Pytania i odpowiedzi#1 Numernabis
Utworzyłem bloga,
Jjak już wstawię jakiś komentarz to jak go mogę przeedytować?
Jak klikam w edycja to mogę edytować tylko główny wpis, a nie mój komentarz.
#2 Monia01
Menu kontekstowe na komentarzu?
🇺🇦 🇵🇱
#3 daszekmdn
Ze strony. Z menu można go tylko usunąć.
#4 Numernabis
@Monia01
No niestety, z poziomu wpisu z menu kontekstowego jest pozycja "Edycja", ale tutaj mamy tylko do wyboru:
Czytaj od kursora,
Czytaj linię,
Kopiuj,
Szukaj,
Speech to file.
@Daszek, dzięki.
Dziwne jest to, że nie mogę edytować własnego wpisu, na własnym blogu.
#5 misiek
A to zależy na ile Wordpress pozwala. Możliwe, że nie pozwala przez klienta zewnętrznego, albo też musisz kupić pakiet premium Bloger. Już nie pamiętam jak to do końca jest.
#6 balteam
Przez klienta sięna bank nie da, nie zależnie jakie tam pakiety masz.
#7 daszekmdn
Wpis edytować możesz. Pod tabulatorem jest opcja Zmodyfikuj wpis. Komentarzy się nie da.
#8 Numernabis
Wpis wiem, ale dziwne jest to, że nie można modyfikować własnego komentarza na własnym blogu :)
#9 daszekmdn
Można z poziomu przeglądarki.
#10 Numernabis
No dobra, a jak mam się na mojego bloga z poziomu przeglądarki dostać?
Jakiś login, hasło?, Nic nie ustawiałem tu na Eltenie.
#11 daszekmdn
Wyjaśnienie i prezentacja jak to zrobić w nowym poście na blogu Wordpress dla każdego.
#12 misiek
Czyli tak jak myślałem, od Wordpressa to zależy nie od samego Eltena.
#13 daszekmdn
Nie, na poprzednim systemie blogowym też się nie dało. Zależy to od Eltena, bo można to na pewno zrobić.
#14 Julitka
No tak, przecież była cała wielka dyskusja nt. edycji komentarzy na blogu. Ty @Numernabis przed kilku ładnymi laty nawet ostro brałeś w niej udział, chociaż mogę się mylić. Poszukajcie w archiwach. Zostało to wyjaśnione.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#15 Julitka
Na forum "Propozycje" na tej grupie ("Rozwój Eltena") jest wątek "Edycja komentarzy na blogach" z propozycją dodania takiej możliwości. Na razie nie jest to możliwe.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#16 misiek
Numernabis to nie wiem czy tu jest cały rok.
#17 djdenismusic
No ale wszyscy wiedzą, że to dawny łowca androidów :D
#18 Julitka
Tak czy siak jego postów w tamtym wątku nie widziałam, więc i tak sory za pomyłkę w tym konkretnie temacie.