Pożyczone piosenki

Cezik Serialowy eghem bajzel?cezik burdelowy serial czy jakoś tak

Założony przez lalar123 15 wpisów ostatni wpis 3 lata temu

Najbardziej podobał mi się ten falset.
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

h eg hen moderacja ostrzega
Orkiestra gra jeszcze tańczą,i drzwi są otwarte dzień warty dnia a to życie zachodu jest warte.

Też się nad tym zastanawiałam.
Ale ostatecznie uznałam, że burdel to nie przekleństwo, choć na granicy, ale masz rację - tytuł nie był smaczny.

A ja się jednak zastanawiam dalej, bo ani to zapomniane, ani klasyk, ani nic niewnoszące do grupy. Też mogę sobie zagrać na cymbałkach i śpiewać Przeżyj to sam. I co też będzie można wrzucić na grupę?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Skopiuj ten wpis Miśku i rzuć gdzie należy.

Nic nie poradzę że ktoś to tak nazwał. Nie znałem tego i pewnie wielu też nie dlatego to tu wrzóciłem. Sorry za offtop to co teraz będzie selekcja jak u georga orvella co zapomniane a co nie? jak nie zpodoba się to bye na śmietnik slamsowy?
Cholerne wstrętne sample w suno!

Nie, grupę tworzą użytkownicy, nie tylko my.
jeśli będzie to gremialnie uznane jako do wyrzucenia, zostanie wyrzucone.
Są piosenki na granicy i trzeba byłoustalić najbardziej obiektywne kryterium jakie być może.
I tu wszystko jest jawne, co dlaczego itd.

U Orwella nie wiedziałeś gdzie sufit, a gdzie podłoga tu wiesz.

Akurat to tylko na śmietnik się nadaje.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Nie macie wrażenia, że CeZIk miał drzewiej więcej polotu?

A mnie się jego utwory podobają. Przynajmniej gość robi to co kocha łatwo powiedzieć komuś no ja też tak dam rade@ misiek to czekamy na twoje pomysły. W audacity rozwalili ostatnio możliwość robienia żeczy stereo T.z.n. Kanał lewy i prawy. Trzeba pobierać jakiś nyquist panramp. Przepraszam za offtop ale wolę cezika niż wy mizdrzone paniusie w stylu chylińskiej a ja kłoooohamm i więcej niiiic!
Cholerne wstrętne sample w suno!

Mnie też przecież nawet coś wrzuciłam.
Nawet podoba mi się jego dystans do siebie tylko nie będę tego przytaczać ze względu na regulamin grupy..
Tylko porównując to co robi teraz z jego wcześniejszymi pomysłami, uważam, że jest nieco gorzej, tylko tyle i aż tyle.

No to się nie doczekasz, bo czyjeś piosenki to ja mogę sobie śpiewać co najwyżej dla grupy znajomych na imprezie, napewno nie pod szerszą publikę. Co do Chylińskiej, ona przynajmniej ma swoją twórczość, jaka by aktualnie nie była. Ja jednak nie zapomnę jej w Ona, kapitalny zespół.

1.Cezik wydał płytę autorską.
2. Covery potrafi dobrze zrobić choć by:
https://www.youtube.com/watch?v=vU34pdvi07c
3. Panowie de gustibus non est disputandum.
4. PIosenki Cezika oraz zespołu ONA są mile widziane oczywiście w pewnej konwencji.