Youtube - czy będzie rozwijany?
Wróć do Pytania i odpowiedzi#21 nuno69
Dawid, YoutubeDL jest czasem ykrywany jako wirus. Sgłąszałęm Tyrrrrrrrrrrrzowi czy jak sięo tam pisz,e nigdy ni wiem ile tych R
#22 nuno69
Ten YoutubeExplode. Wybaczcie, ledwo sę orientuję co sę dzieje wokolo mnie
#23 balteam
dotyczy: file: C:\Users\budyn\AppData\Roaming\elten\apps\youtube\yt\yt.exe
Trojan:Script/Wacatac.H!ml
ten program może wykonywać polecenia osoby atakującej
#24 Julitka
Dawid nas atakuje. Zawsze wiedziałam. :)
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#25 jamajka
Nie działa pokaż kanał, nie robi tego, tylko wraca na listę. Przy wyszukiwaniu kanału natomiast pokazuje wyniki nie tylko tego, co wpisaliśmy, ale też wszystkich poprzednich.
#26 Krzycha
Tak przy okazji, pasek postępu by się przydał, bo podczas pobierania dłuższych plików jego brak bywa trochę irytujący.
-- (pajper):
Jest nowa wersja Youtube. Prócz poprawek jest też możliwość wyszukiwania i przeglądania kanałów oraz playlist, plus kilka drobiazgów.
Wersja oznaczona jako 1.0 trafiła dziś do osób posiadających pakiet sponsorski, znajdziecie ją na liście programów, wymagana wersja Eltena to 2.5.1.1.
Do pozostałych osób trafi 1 marca.
--
#27 pajper
Udostępniona publicznie została wersja 1.0.1.
Zawiera ona poprawki w stosunku do wersji 1.0, która dostępna była tylko dla sponsorów.
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#28 balteam
Antywir nie wywala już youtuba, wyszukiwanie kanałów fajna opcja, ale szkoda, że jak wejdę w filmy na danym kanale, cofnę się, bo np. jednak innego szukałem o tej samej nazwie, to już ląduję w polu edycji do wpisania czego szukam.
#29 Krzycha
Jeżeli planujesz jeszcze jakieś ulepszenia Dawid, to przydałaby się historia wyszukiwania i możliwość wklejania linków do poszczególnych kanałów.
#30 Julitka
@Krzycha I filmów też!
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#31 Krzycha
Do poszczególnych filmów można.
#32 Julitka
@Krzycha A to nawet nie wiedziałam...
#33 lukasz1993258
Dawidzie tak jak pisała Krzycha, pasek postępu by sie przydał, i fajnie by było, jakby programik zapamiętywał format zapisu, oraz ścieszke zapisu.
#34 Julitka
Słuchajcie, ale to właściwie rzecz biorąc jest pytanie, czy Youtube będzie rozwijany. Autor nas zaskoczył i Youtube rozwinął, więc teraz nasze wszystkie propozycje powinny lecieć do, nomen omen, forum propozycyjnego.
#35 gumeczka3
hej no przydałby się ten pasek postępu
#36 tomciolok
Witam mi niedziała wyszukiwanie kanałuw w youtube na letenie
#37 fraaneek
Na win7 nie działa słuchanie i pobieranie.
#38 lukasz1993258
i chyba nie bendzie działać, bo system nie jest wspierany
#39 bratczyk96
U mnie ostatnio również zaczął szwankować eltenowy youtube. Nie można nic odtworzyć lub pobrać tak jak podobnie u użytkownika fraaneek. Z tą różnicą, iż ja mam system windows 10. Czy coś będzie z tym robione?
#40 zywek
Mała szansa. Youtube za dużo i za szybo zmienia, żeby za wszystkim nadążyć.