Gry tekstowe

polski mud Lac

Założony przez balteam 81 wpisów ostatni wpis 5 lat temu Strona 4 z 5

Zrestartowałęm postać i gram od nowa. I tak na starcie dostajesz sztylet.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

ehh, lac to jeden z prostszych mudów.
zacznijcie grać w drimis, od głównego skrzyżowania na s są miecze w urnie albo co innego.
Przynajmniej powinny być, tam reboty żadko.
Jak ktoś was zabije to z resztą nie ttracicie ekwipunku, jeśli to mob bedzie, to jak rozbroi was, to miecz zostaje w jego lokacji, ale na niskim poziomie nie rozbrajają chyba hmm.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Jestem mrocznym elfem. Więc mam jedno miasto.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

no, to też masz urnę gdzieś blisko. No, ale dalej nie wem jak ty miecz mogłeś stracić w sumie
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Hej. Zaczęłam grać w Laca. Pewnie nikt już nie gra, ale kiedyś można pograć, jak skończę szkołe w Midgaardzie
Boże, błogosław obsługę
klienta.

5 level, znaczy poziom i skończysz, no może 7.

Coś mi się wydaje, że złą klasę wybrałam na początek.
Boże, błogosław obsługę
klienta.

złodziej jest trudny i skrytobujca na początek, reszta są ok, paladyn jeszcze w trudny, ale tylko do 11 lv.

ja mam jakiegoś woja na 15 lvl, ale nie wiem co robić, dalej bo samemu to nudno.

A ja dzięki koledze skończyłam szkołę
Boże, błogosław obsługę
klienta.

A jak się nazywasz tam?
Boże, błogosław obsługę
klienta.

wojem na 15 w drimis na cmentarzu na maks wschód maks n kilka e n siędobrze klepie. No i oczywiście z zatrutymi szablami z wyspy rozbitków czy jakoś tak, przy leanderze.

firewar chyba

zatrute szable, a to nie wiem dawno nie grałem.

szable są od 13 lv, najlepsza broń do 38 lv, gdzie dzidy można upolować.

nidy nawet nie byłem na tej wyspie nie wiem jak tam dojść

tam gdzie masz statek w leander, lokalizacja brzeg albo podobnie, na s jest woda, wchodzisz na s, potem maks w, potem gdzieś na s może w, na pewno w dół jest rozbitek i go zabijasz. jak dojdziesz od brzegu s maks w s i wpiszesz gdzie rozbitek to możesz go tropić, jak wojem jesteś. Tylko, że na 15 lv pewnie go nie zabijesz, bo pod wodą hp ci spada.

Grało się z 5 czy 6 lat temu w tego kochanego muda z Kamilem właśnie, to były czasy.
Nie jestem pewien, czy bym wrócił jeżeli miał bym grać sam.
Teraz w Killerka mocno pykam ostatnio, tak coś mnie wzięło
Senter San