magmar — Wpis 21 z 27
To autorstwa mojej matematyczki.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
Zakończ nabywanie. No to jedziemy. Pierwsza uwaga to moja, którą dostałam. Ona nie była do końca śmieszna, bo brzmiała... Dostałam uwagę za to, że czytałam podręczniki. Paulina dostaje uwagę za czytanie podręczników w szkole. To było śmieszne, bo ja czytałam podręczniki, bo nie miałam co czytać. Więc czytałam sobie podręczniki, bo chciałam być najlepsza, ale dostałam uwagę za czytanie podręczników szkolnych. Bo w Jedencybie, bo Paweł Kiejna i Maksymilian Chloliński, których tutaj zna dużo osób, oni nic nie wiedzieli, a ja wiedziałam z wyprzedzeniem. No to taką uwagę dostałam po raz. Drugą uwagę dostałam tej treści, że zamiast pracować na lekcji, płakałam. Miałam tak napisać za karę, bo czegoś tam nie wiedziałam. To już nie było śmieszne wcale. A mój brat z kolei dostał uwagę, że Tomek jest z dzieckiem żywym. To w pierwszej klasie chyba jak był, czy w drugiej? Tomek jest z dzieckiem żywym. Ściąga dziewczynką rajstopy na przerwę. Kurczę, brat mój. Boże kochany. I to takie było. Dzięki.
Ja słyszałam, że krążyło to u nas po szkole, jako taka właśnie anegdotka, nie wiem ile jest w tym prawdy, ale mogło w tym coś być, że kolega niby kiedyś dostał uwagę o treści Czyli uczeń wyjmuje oko i nim rzuca coś tam po klasie, coś takiego, nie? To chodziło oczywiście o protezę, nie wiem czy to osoby, o którą bym myślała, że może być to ta osoba Jest to użytkownik Eldena, ale nie powiem kto, jeśli to jego dotyczy, to pewnie będzie wiedział o co chodzi Jeśli przegląda w ogóle, a jeśli nie, to dotyczy to pewnie kogoś innego, tak? No i ten Ale właśnie taka anegdotka krążyła po mojej szkole, że uczeń wyjmuje oko i nim rzuca, czy tam coś takiego Na lekcji