Gry tekstowe

polski mud Lac

Założony przez balteam 81 wpisów ostatni wpis 5 lat temu Strona 1 z 5

hej Lac jest to polski mud w którym chodzimy i zabijamy różne stwory, docelowo mamy wbić 100 poziomów
jedną z dziesięciu profesji.
jak wbijemy jedną profesje i jak zrestartujemy swoją postać to gramy drugą odnowa, i na setnym poziomie
już mamy umiejętności z obu profesji, jak ktoś będzie na tyle chciał to po 10 profesjach ma prawie wszystkie
umiejętności z całej gry.
jak ktoś chętny aby zagrać to zapraszam.
aby się połączyć z lacem można mieć odpowiedni program
proponuje mush-z
który można pobrać ze strony mush-z.com
aby połączyć się z mudem klepiemy adres: lac.pl
port 4000
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

a jakie tam są profesje?

wojownik, złodziej, skrytobujca, kleryk, mag psionik, szpieg, nekromanta, paladyn. mnich
każda z profesji ejst dobrze zbalansowana, aczkolwiek dla nowych gracyz nie jest preferowany skrytobujca
onieważ skrytobujca nie może używać żadnych zwojów i rużdżek oraz nie ma czaru identyfikacji, czyli jak
im grasz to nawet nie bedziesz wiedział co nosisz

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

skrytobójca na dalszych poziomach jest koksem

aczkolwiek pograł bym sobie w studnie, lecz jak nazłość ten cholerny mud nie działa

no studnia już padła raczej konrkretnie, bogowie się zniechęcili.
w lacu pwszystkie profesje wymiatają, ale najsłabsza to złodziej
hehe fajnie sie gra wampirem, tylko że na 100 poziomie i wyższzym też słońce życie zjada, co wkurza lekko,
ale zato wampierek w tunelach jak siedzi to szybciutko życie regeneruje

Ja w lacu muszę zawsze robić miliony aliasów, żebym mógł grać normalnie. Nie wyrabiam na polskich komedndach
:(
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

ee ja tylko robie aliasy do walki, do niczego więcej nie trzeba, maks 15 aliasów ale to i tak z czarami
jakimiś ochronnymi

Mnie tam denerwuje spolszczanie wszystkiego na siłę...
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Ale to tylko moja opinia

z jakiej stronki pobrać tą gre?

lac.pl

a sorka, automatycznie odpisałem.
lac.pl to stronka tego muda
ze strony mush-z.com klienta do mudów pobierzesz, rpzez którego z lacem się połączysz
równierz możesz używać telnet - jest to klient systemowy który można jakoś w panelu sterowania włączyć
i grać, ale mush-z dużo lepszy

vip mud i tak najlepszy

e tam, większości ludzi nie zrobi różnicy pewnie czy mush-z czy wipmud, poza ceną;D

a poza tym vipmud kosztuje i to nie mało, po drugie ma mniej rozbudowany język skryptowy niż mush.

o czym ty wgl człowieku mówisz co ci i gdzie kosztuje

jak by kosztował to bym go nie używał lol

vipmud jest płatny ma jakieś ograniczenia czasowe, wejdź na gmagames.com, is sobie poczytaj