hej Lac jest to polski mud w którym chodzimy i zabijamy różne stwory, docelowo mamy wbić 100 poziomów jedną z dziesięciu profesji. jak wbijemy jedną profesje i jak zrestartujemy swoją postać to gramy drugą odnowa, i na setnym poziomie już mamy umiejętności z obu profesji, jak ktoś będzie na tyle chciał to po 10 profesjach ma prawie wszystkie umiejętności z całej gry. jak ktoś chętny aby zagrać to zapraszam. aby się połączyć z lacem można mieć odpowiedni program proponuje mush-z który można pobrać ze strony mush-z.com aby połączyć się z mudem klepiemy adres: lac.pl port 4000
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
wojownik, złodziej, skrytobujca, kleryk, mag psionik, szpieg, nekromanta, paladyn. mnich każda z profesji ejst dobrze zbalansowana, aczkolwiek dla nowych gracyz nie jest preferowany skrytobujca onieważ skrytobujca nie może używać żadnych zwojów i rużdżek oraz nie ma czaru identyfikacji, czyli jak im grasz to nawet nie bedziesz wiedział co nosisz
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
no studnia już padła raczej konrkretnie, bogowie się zniechęcili. w lacu pwszystkie profesje wymiatają, ale najsłabsza to złodziej hehe fajnie sie gra wampirem, tylko że na 100 poziomie i wyższzym też słońce życie zjada, co wkurza lekko, ale zato wampierek w tunelach jak siedzi to szybciutko życie regeneruje
a sorka, automatycznie odpisałem. lac.pl to stronka tego muda ze strony mush-z.com klienta do mudów pobierzesz, rpzez którego z lacem się połączysz równierz możesz używać telnet - jest to klient systemowy który można jakoś w panelu sterowania włączyć i grać, ale mush-z dużo lepszy
sprawdziłem i vipmud kosztuje 30 dolców, jest wersja trial z ograniczeniami, więc ja nic nie wymyślam, tutaj masz dowód http://gmagames.com/vipmud.shtml