Ej, dlaczego nie da się wybrać zniżki 51 procent?
Jaak to nie? zywek
Z tego co pamiętam, pierwszy bilet jaki kupowałam to były koleje małopolskie, potem jak chciałam na IC, to już samo przeskoczyło na 51%
Edited
da się, wybierałem
jak masz inną zniżkę to edytuj ten profil z tobą i będzie tam lista różnych zniżek, wczytaj się i powinieneś znaleźć.
jak masz inną zniżkę to edytuj ten profil z tobą i będzie tam lista różnych zniżek, wczytaj się i powinieneś znaleźć.
Czy w Koleo nadal tyko w intercity można kupować bilety czy na innych przewoźników również?
W koleo od zawsze można było kupować chyba na wszystko oprócz intercity właśnie. Niedawno dodano możliwość kupowania właśnie biletów na IC
Edited
Aha, :).
Dzięki
Czy tam trzeba się jakoś rejestrować, coś gdzieś wyżej czytałem o jakiejś rejestracji.
Dzięki
Czy tam trzeba się jakoś rejestrować, coś gdzieś wyżej czytałem o jakiejś rejestracji.
Edited
Rejestrujemy się z poziomu programu?
I to rejestracja w programie czy na stronie przewoźnika?
I to rejestracja w programie czy na stronie przewoźnika?
Z poziomu aplikacji lub na stronie koleo.pl
No dobra, okazało się, że jestem już tam zarejestrowany :) - skleroza.
Jak można płacić? To znaczy wiem, że można doładować konto Koleo, ale nie chcę tego robić, jak inaczej, jakimś przelewem, blikiem? Nie mam podpiętej karty płatniczej i nie będę miał tak, że to odpada
Jak można płacić? To znaczy wiem, że można doładować konto Koleo, ale nie chcę tego robić, jak inaczej, jakimś przelewem, blikiem? Nie mam podpiętej karty płatniczej i nie będę miał tak, że to odpada
No nie wiem, ja nie mogę kupić biletu, ustawiam na 3 kwietnia godzina 14:00, tam wyszukuje mi połączenia, klikam kp bilet i wybieram wagon przedziałowy, korytarz i klikam dalej i mam błąd -1 i lipa.
Zmieniam na wagon bezprzedziałowy i to samo., próbowałem z inną datą i tak samo.
Zmieniam na wagon bezprzedziałowy i to samo., próbowałem z inną datą i tak samo.
Właśnie nie ma, jest 93 procent, edytuję swój profil przy zakupie biletu i jest 50 procent, 78, 95, 37, jakieś 49, a potem jest 93 procent tak, jak się kupuje na pociągi osobowe.
Jest Blik, GooglePay na pewno.
Ale ja nawet nie mogę dojść do formy płatności bo wywala mi błąd -1 zaraz po wyborze miejsca.
Tak zrobię, ale najpierw chciałem napisać tutaj, bo ktoś mógł mieć taki sam problem i go rozwiązał lub zna rozwiązanie.
@Numernabis
Właśnie próbuję kupić bilet na cokolwiek i wszystko działa. Wybrałam typ wagonu, i normalnie przydziela miejsce, a pod spodem są formy płatności i regulamin do zaakceptowania.
Właśnie próbuję kupić bilet na cokolwiek i wszystko działa. Wybrałam typ wagonu, i normalnie przydziela miejsce, a pod spodem są formy płatności i regulamin do zaakceptowania.
To nie edytuj, zostaw to 93 i powinno samo przerzucić. Jeździłam trochę po naszym pięknym kraju na tak kupionych biletach i wszystko było jak trzeba.
@zywek
@zywek