Mieszamy

aplikacje mobilne

Started by jamajka 4 posts last post 3 years ago

#1 1 like

Zainspirowała mnie koleżanka, której akurat to potrzebne na studia. Zauważyłam, że nie wiem, więc pytam. Jakie polecacie aplikacje do montażu audio na urządzenia mobilne? Wiem, że garageband na IOS jest dostępny, ale nie da się ukryć, żejest bardzo ukierunkowany na tworzenie muzyki. Słusznie z resztą, bo do tego miał być, no ale w sumie nagranieteż się obrobić da. ALe czy polecacie coś jeszcze. Mnieinteresuje iPhone, bo akurat ja tego używam, ale zróbmy sobie z tego wątek zbiorczy, tylko piszcie od razu, na co apki dostępne.
rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.

Na pewno jest Goldwave, chyba nawet spoko, ale nie miałem czasu się tym pobawić a widziałem jedynie na Macu przez chwilę jak jeszcze nawet nie umiałem Maca w żaden sposób obsługiwać xD.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Kiedyś na ios było coś takiego jak hokusai audio editor. Niestety nie wiem, jak działa obecnie. kiedyś było całkiem dostępne.

Wszystko, co widziałem mobilnego jeśli było nawet dostępne to było baardzo nieefektywne, bo jednak machanie paluchem jest dużo wolniejsze od skrótów klawiaturowych. Nie wyobrażam sobie na tym sensownej pracy.