Słuchajcie, w ofercie sklepu online Lidla się pojawiła teraz albo pojawi w niedługim czasie waga SIlvercrest. Opis z wierzchu wygląda, jakby dotyczył tej wagi, o którą chodi. Głębiej nie patrzeliśmy, ale może ktoś chętny sprawdzić osobiście?
Ja kupiłam. Była dostępna tylko w sklepie online. Gdy poszłam stacjonarnie, ekspedientka nawet przy mnie przejrzała gazetkę i w ogóle nie miało jej tam być na stanie.
Tak, zgadza się, dostępna jedynie w sklepie online, ja kupiłem. Dzięki Piotr za info.
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas. Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę. Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę. Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest.. Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku. Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy... Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
Ja jeszcze nie kupiłem, ale też zauważyłem, że jest online. Tato był w dwóch Lidlach i powiedziano mu, że to się co kilka dni zmienia, więc może jeszcze ją dadzą do sklepów. Natomiast Pan z infolinii nie potrafił powiedzieć, kiedy, co, jak i gdzie, potwierdził tylko dostępność online, więc chyba się skuszę. Na żywo to tato zakupił mi parownicę do ubrań, rodzice ją będą testować, jak będzie to słabe, to zawsze można zwrócić, chyba. ;) Pozdrawiam
Czy tą wagę można jakośwytarować czy ustawić? Pytam, bo mam dwie wagi, oczywiście nie wiem któa wskazuje prawidłowo, niebardzomam jak to zweryfikować. Różnica jest kilograma, niegadająca podaje o kilogram mniej od tej gadającej.
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas. Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę. Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę. Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest.. Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku. Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy... Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
Witam mam pytanie jaką wage łazienkową polecacie mam wage wernum ale zaczyna mi warjować za każdym razem podaje inny odczyt wagi i zastanawiam się nad kupnem nowej wagi słyszałem o wadze alwero
Silvercrest konkretnie. Może da się kupić przez neta, bo to dobre było, tylko musisz na stronie Lidla patrzeć koniecznie za taką z funkcją głosową czy tam mówiącą.
Dwa te same stwierdzenia, napisane różnym stylem. Autorze, zobacz sobie, który fajniej się czyta i wyciągnij wnioski. 1. Tak Sa takie w Lidllu np takie byly kiedyś po 280 zł chyba teraz pewnie drożse. Na Lidl Online pewnie można je kupić bo widzialam niedawno, że jeszcze były więc jak bedziesz chcial to sam tam sprawdź bo oni wysyłaja z dostawą do domu. Dodatkowo ma jeszcze Lumen takie ale jąkość dźwięku niedobra. 2. Tak, są takie np. w Lidlu. Kiedyś kosztowały ok 280 zł. Teraz pewnie droższe. W sklepie Lidl Online pewnie można je kupić, bo widziałam niedawno, że jeszcze były, więc jak będziesz chciał, to sam tam sprawdź - oni wysyłają z dostawą do domu. Lumen też ma wagi mówiące, chociaż jakość ich dźwięku mi się bardzo nie podoba.