Impuls
Wróć do Na zakupach#1 DJGraco
Co sądzicie o tym sklepie dla niewidomych?
My z mamą zamawiamy u nich papier i jest świetny.
Taki fajny, miły w dotyku, a ten altixowy bleeeeee! W ogóle mi się nie podoba.
#2 Julitka
Pierwszy raz słyszę.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#4 bratczyk96
Czy oddział tego sklepu może się ktoś orientuje jest w województwie podlaskim?
#5 piter9521
Nie, bo to jest firma z Lublina.
#6 Julitka
O sklepie słyszałam, ale nie o "innym" papierze.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#7 daszekmdn
P-H-U. Impuls z Lublina jeśli dobrze pamiętam. Książki kiedyś robili.
#8 pates
papier kupujemy tam i naprawdę ok
#9 dashunt
Prócz tego że kupiłem raz tam KNFB Reader i wydaje się śmigać spoko, o sklepie nic więcej nie mogę powiedzieć. Podpowiedział mi o tym sklepie Dr. google gdy szukałem czegoś do szybkiego, ręcznego przeszukiwania książek, no ale to tyle.
Serdecznie pozdrawiam.
Pies
#10 kokos
Witam kiedyś brałem z tamtąd sprzęd z dofinansowania i było spoko
#11 Kasia
Ja również nie narzekam. Kupiłam sobie tam czujnik poziomu cieczy, z dźwiękiem i wibracjami :) Nie mam zastrzeżeń.
#12 AndyElusive
Siemson.
Polecam sklep zdalnie kupiłem tam syntezator Vocalizer wariant Krzysztof.
Zaopatrzenie mają całkiem spox.
Pozdrawiam serdecznie.
Koło Czasu obraca się, a Wieki nadchodzą i mijają pozostawiając wspomnienia, które stają się legendą. Legenda staje się mitem, a nawet mit jest już dawno zapomniany, kiedy znowu nadchodzi Wiek, który go zrodził."
#13 nietoperz
Witajcie ja też polecam ten sklep jak tylko mają to co w danym momęcie potrzebóje to tam kupuje
#14 markus1234
Ja też polecam ten sklep. Ostatnio sobie u nich kupiłem zegarek mówiący z minutnikiem i zegarek mówiący Tempus. Mam nadzieję, że ten sklep jeszcze długo będzie istniał.
#15 markus1234
Witajcie. Mam pytanie. Czy warto za pomocą tego sklepu brać sprzęt na dofinansowanie? Zamierzam sobie wymienić laptopa na jakiegoś z firmy Lenovo, tylko nie wiem, czy przez sklep Impuls można wziąść dofinansowanie.
#16 MarOlk
Jeżeli sam komputer bez gadających dupereli i innych tyflodżynksów to się nie baw w specjalistyczne sklepy.
#17 DJGraco
Dokładnie, byle sklep z elektroniką może wystawić odpowiednią faktórę tylko trzeba to z nimi wcześniej uzgodnić. Np wiem, że X-Kom nie robi żadnych kłopotów
#18 markus1234
Akurat nie wiem, gdzie na lubelszczyźnie mamy najbliższy oddział XKomu.
#19 daszekmdn
Najlepiej sprzęt na dofinansowanie brać w Komputroniku albo XKomie. Mają największe doświadczenie w temacie a w tyflo spec sklepach zapłacisz dodatkową marżę.
#20 Zuzler
Proponuję, Markusie, odpalić przeglądarkę (skoro już i tak używasz komputera, by pisać na Eltenie, to z pewnością ją masz) i tam sprawdzić.