Zgrywanie dyskietek 3,5
Wróć do Usługi i samopomoc#1 daszekmdn
Oferuję zgrywanie standardowych dyskietek 3,5 na formę cyfrową.
2zł od dyskietki.
Podobna oferta (Pierwszy wynik w Google) to 5 zł od sztuki więc myślę, że jest to konkurencyjna kwota.
Materiały po zgraniu zostaną udostępnione do pobrania w archiwum zabespieczonym hasłem.
Dyskietki zostaną zgrane oraz ułożone folderami według kolejności w przesyłce. W przypadku wadliwych nośników które nie będą możliwe do zgrania ich numery zostaną pominięte.
NP: Dyskietki od 1 do 5 będą sprawne, następnie od 7 do 10. Zabraknie wówczas folderu o numerze 6.
Oryginalne daty modyfikacji plików zostaną zachowane.
Z uwagi na moją częstą nieobecność w domu usługa realizowana jest w ustalonym terminie.
Za wysyłkę oraz zwrot dyskietek płatność uiszcza zleceniodawca.
Pewnie nikt nie skorzysta, ale stwierdziłem ostatnio, że skoro mam stację dyskietek, to wrzucę taką ofertę.
Na pewno jest to bardziej opłacalne od kupna stacji w przypadku potrzeby zrobienia kopii tylko kilku nośników.
#2 papierek
Załużmy, że mam 10 dyskietek do zrobienia, czyli płacę ci 20 zł. Przesyłka w obie strony, po dychu, amoże nawet więcej, czyli 40 zł. Nowa stacja kosztuje 80 najtaniej z przesyłką. Dopłacam 4 dychy i mam nową stację. :D O, znalazłem na alledrogo jakąś stację za 5 dyszek.
https://allegro.pl/oferta/zewnetrzna-stacja-dyskietek-3-5-720-kb-na-usb-12795725122
Pewnie jakieś gowno, ale jak ktoś potrzebuje od czasu do czasu przegrać tylko jakaś dyskietkę.
#3 MarOlk
Stacja dyskietek nawet teraz nie jest chyba aż taką rzadkością trudną do zdobyciaa. Czarno widzę sukces takich usług.
#4 daszekmdn
Jak komuś zależy to albo kupi albo skorzysta. Dla małej liczby jest to bardziej opłacalne. Po co komu zapychająca miejsce stacja na USB jak nie będzie jej używać więcej niż raz?
#5 MarOlk
No niby tak. Jak ktoś chce skorzystać to skorzysta. Nikomu przecież nie odradzam.