Adres był też, Emilu, Krowoderska 23? :D Nie mam pewności, bo Fb poznaje teksty ze zdjęć jak złoto, ale ta kropla niepewności zostaje. No, w każdym razie, jak jedyna w Krakowie, to oczywiście, że musi być ta Twoja.
Sprzedam grę pokemon emerald. Parametry techniczne: Rozmiar: 16,0 kb. Startery: Ognisty geodude, trawiasty larvitar, wodny bagon. Grę sprzedam za jedyne 10 zł. Zainteresowanych proszę o kontakt na adres mailowy random_emerald@bizhawk-gba.pl
Tak sobie przeglądam te wszystkie ogłoszenia i z miejsca przypomniało mi się jedno gdzieś zasłyszane. A mianowicie: Sprzedam napój winny luzem. Tak się zastanawiałem w jaki sposób, pewnie od razu do spożycia.
-- (Lipad): Tak sobie przeglądam te wszystkie ogłoszenia i z miejsca przypomniało mi się jedno gdzieś zasłyszane. A mianowicie: Sprzedam napój winny luzem. Tak się zastanawiałem w jaki sposób, pewnie od razu do spożycia.
--
Wojna to pokój. wolność to niewola. Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
-Odkąd niema Orłosia w Telekspresie to te wszystkie śmieszne ogłoszenia nie przetrwały, niektórzy próbowali coś tam ciągnąć, ale bezskutecznie. Bo zabardzo chcieli Orłosia naśladować.
Z powodu przeprowadzki na parter chciałbym oddać w dobre ręce swoje metalowe kule do toczenia nocą po podłodze. Są w bardzo dobrym stanie, dają świetny dźwięk. Chętnych zapraszam na priv. Mogę nawet wysłac je pocztą na koszt zamawiającego.
"Pilna sprawa. Czy ktoś jest zainteresowany? Mój znajomy kupił bilety na mecz reprezentacji Polski i Austrii wraz z noclegiem w hotelu. Zapomniał jednak że w tym samym czasie bierze ślub. Dla zainteresowanych - ślub będzie można wziąć 21 czerwca o godzinie 14 w ratuszu w Poznaniu. Ma na imię Mariola."
Kilka lat temu znalazłam takie coś na grupie wydawkowej:
"Naprzeciwko Kwiatowej 8 mały bałagan. Widzę drapak dla kota, jakieś stare ramy, resztkę białego krzesła i ludzi, którzy się do tego dobierają. O, tych ostatnich już nie ma."