2 likes
Nurtuje mnie pewna przykrość - otóż nigdy do tej pory nie było mi dane posiadać kubka termicznego, który by w końcu nie zaczął przeciekać. Nie chodzi mi o sam kubek, tylko o zamknięcie. Jeśli miało takie rzesuwadełko, które otwiera małą dziurkę, dość prędko pokazywało się, że nie trzyma dobrze. Gdy miało to to taką klapkę z cypkiem z gumy, który zatykał dziurkę po zamknięciu, wydawało się, że wszystko gra. ALe do trzeciego użycia. Potem, nie mam pojęcia jakim cudem, ta konstrukcja także zawiodła.
Czy Wy macie podobe doświadczenia? A jeśli nie, to czy robicie z tymi kubkami coś, co wszyscy robić powinni, tylko ja nie mam o tym zielonego pojęcia? Chętnie bym się zaopatrzyła po prostu w porządny kubas termiczny, który mogłabym bez drżenia wozić w tym samym plecaku, w którym trzymam laptop i papiery, którym mogłabym trząść i obracać do upojenia i mieć pewność, że będzie trzymał idealnie. Czy jesteście w stanie polecić mi taki albo doradzić, kubka z jakim zamknięciem mam poszukiwać?
Czy Wy macie podobe doświadczenia? A jeśli nie, to czy robicie z tymi kubkami coś, co wszyscy robić powinni, tylko ja nie mam o tym zielonego pojęcia? Chętnie bym się zaopatrzyła po prostu w porządny kubas termiczny, który mogłabym bez drżenia wozić w tym samym plecaku, w którym trzymam laptop i papiery, którym mogłabym trząść i obracać do upojenia i mieć pewność, że będzie trzymał idealnie. Czy jesteście w stanie polecić mi taki albo doradzić, kubka z jakim zamknięciem mam poszukiwać?
y się naciskało, żeby zatyczka, któ