1 polubień
Hej. Ja z nietypowym pytaniem. Ja wiem, że Facebook szczególnie w swojej aplikacji mobilnej ma swoje widzi mi się w układaniu postów, ale od pewnego czasu zaczełam zauważać niepokojącą tendencję, która coraz bardziej zaczęła mi przeszkadzać. Jestem zapisana do 35 bardzo aktywnych grup, których średnia postów w każdej wynosi po parę, parenaście, parędziesiąt w skrajnych dniach i przypadkach - to naprawdę zależy. Jednak jest pewna stała, która się nie zmienia. Otwieram ja Facebooka, a tu główny Timeline z góry do dołu zawalony postami z grup, mniej lub bardziej interesującymi według facebooka. Efekt jest taki, że żadko kiedy widzę co udostępniają znajomi i jakakolwiek interakcja z ich wydarzeniami jest niemożliwa. Czy istnieje możliwość, żeby posty z grup były tylko w sekcji grupy a nie na głównym Timeline? Ja wiem że sobie można poustawiać priorytety wyświetlania, ale nie grzebałam przy tym, mam wszędzie domyślny, a jednak nie jestem przyzwyczajona przeglądać facebooka ze strony, gzdie wszystko mam poustawiane na most recent.