Forum

Poznajmy się

Forum mieszane

Poprzednia 9 / 16 Next

Kosa12

#161 ·

Transcription

Witam serdecznie na tym naszym forum głosowym i cieszę się, że Pani tutaj do nas dołączyła i życzę miłego wypowiadania się na forum.

Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??

rpoppe

#162 ·

Transcription

Zobaczymy, czy teraz się nagram. Rafał z tej strony. Z tych odcinka jestem, co by o sobie powiedzieć. Jestem realizatorem dźwięku. Lubię... co? Folk? Na przykład z muzyki. Jestem muzykiem, ale muzyki klasycznej szczerze mówiąc nienawidzę. Więc to jest tak. No i co? Jestem smutny bardzo, że klango jest już zamknięte, no ale nic na to nie poradzę. I będę mieć wiadomość, może do kogoś z was, ale prywatną później.

traktuj innych tak, jak sam chcesz być traktowany

lukasz1993258

#163 ·

Transcription

Eee, Rafał, a to pykanie takie w tle, to co to było tak z ciekawości pytam?

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

daszekmdn

#164 ·

1 likes
Transcription

Jeśli masz możliwość, mógłbyś się trochę podgłośnić, ponieważ cię słychać dość cicho i musiałbym dość mocno podbić słowak głośności w systemie.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

helenkagd

#165 ·

1 likes
Transcription

Dziękuję wszystkim za miłe przyjęcie. Chętnie będę się wypowiadała na różnych forach głosowych, to znaczy w różnych tematach. Pozdrawiam wszystkich serdecznie.

helenkagd

#166 ·

1 likes
Transcription

Jeszcze chciałabym się tylko dowiedzieć, co ja muszę zrobić, żeby głośniej to brzmiało niż brzmi, bo strasznie cicho mi się wydaje, że się nagrałam.

DJGraco

#167 ·

Transcription

Było to już poruszane w innym wątku, wiesz co, musi Pani wejść w panel sterowania i w takim polu wyszukiwania wpisać dźwięk. Na zakładce, wejść w zakładkę nagrywanie, proszę wybrać ten mikrofon, który jest ustawiony jako domyślny, kliknąć po właściwości, zakładkę rozszerzenia i dać suwak na 100. Jeżeli już jest na 100, no to jeszcze taki drugi suwak od wydajności mikrofonu i proszę go dać albo na 33. Albo na 66. Trzeba tym trochę poeksperymentować, a jeżeli to też nikt nie da nam, to się nikt nie nastąpi.

Paulinux

#168 ·

1 likes
Transcription

Zakładka poziomu nierozżyjania.

Happy hacking

DJGraco

#169 ·

Transcription

Ja tego nie rozumiem.

Kosa12

#170 ·

Transcription

A ja rozumiem w 100%, że ma wejść ta pani w poziomy i ustawić, tam jest pierwszy suwak na 100%, drugi suwak nie ruszać, bo tam jest wzmocnienie mikrofonu, czyli 0 lub 100, bo teraz w tych nowych sterownikach to tego nie ma, że masz od zera 33, coś tam jeszcze, coś tam jeszcze i takie. Za to będę tłumaczył, bo nikt tego nie zrozumie, no jedynie koleżanka, która mówiła wcześniej.

Paulinux

#171 ·

1 likes
Transcription

Powiedziałam dosłownie zakładka poziomu i nie rozszerzenia kosa dzięki za komplement.

Happy hacking

Kosa12

#172 ·

Transcription

Nie ma za co, Paulina.

DJGraco

#173 ·

Transcription

A skąd mam wiedzieć, że ta pani ma nowe sterowniki? No bo ja na przykład u siebie mam cały czas 0, 33, 66 i 100. No ale... Ja tylko taką sugestię mówię, no. Ale jeżeli ma te nowe sterowniki, no to faktycznie nie ruszać tego drugiego suwaka.

Kosa12

#174 ·

Transcription

Grazianie! Powiem tak, ja na przykład nie ruszam tego suwaka, bo bym Ci pokazał jak to fajnie działa, jak bym podwyższył na 100%, to wiesz jak fajnie by było głośno, szczególnie na takim mikrofonie jaki jestem teraz? No to powodzenia! No, no właśnie.

johnson

#175 ·

1 likes
Transcription

Panowie, dość tego tematu, powiedzieliście swoje, a lepiej po prostu dalej tego nie rozkręcać, bo różnie mogą odbierać te osoby, także morda w kubełku.

biedrona333

#176 ·

1 likes
Transcription

Zgadzam się z Johnsonem.

MonikaZarczuk

#177 ·

1 likes
Transcription

Ja również Cię bardzo serdecznie witam Helenko, widzę, że tutaj niektórzy mają problem czy mówić do Ciebie na Pani czy na Ty, ja wychodzę z założenia, że w internecie jednak ta formuła typu Pan-Pani jest dużo mniej stosowana, więc pozwalam sobie mówić Ci na Ty i mam takie przeczucie, że się za to nie będziesz obrażać, więc witam Cię bardzo serdecznie tutaj. Super naprawdę, że jesteś z nami, że się interesujesz jeszcze w tym sensie, że po prostu no wiadomo, że jakby za czasów Twoich ta technologia była na pewno dużo, dużo mniej rozwinięta, więc nadążyć za tym wszystkim myślę, że ma problem niejeden dzziestolatek, jak na pewno mam, więc tym bardziej podziwiam, no i będziemy się na pewno spotykać gdzieś tutaj na forach czy głosowych, to pewnie nie za wiele ze mną, ale na pewno na jakichś takich. Cię można pisać.

Szanuję zdanie innych, co nie oznacza, że nie mogę mieć własnego.

helenkagd

#178 ·

1 likes
Transcription

No bardzo mi miło, że się do mnie Moniko odezwałaś, mi w zasadzie wszystko jedno, ja kto woli tak niech do mnie mówi, kto chce mówić pani niech mówi pani, kto chce mówić przez ty niech mówi ty, nie jest wszystko jedno, z wszystkich wpisów będę zadowolona. No, spróbowałam zrobić tutaj ten myk, o którym mi któryś z kolegów tam pokazał i rzeczywiście jest lepiej przynajmniej na szkolnym komputerze, bo mówię dosyć cicho, a głośno wychodzi. Także wszystkich bardzo serdecznie pozdrawiam, ciekawa jestem czy mi się uda wysłać, bo nie zawsze się udaje, ale spróbuję też z tym F9, może się uda.

johnson

#179 ·

Transcription

No i wszystko się udało, oczywiście jest tak jak trzeba. No i oczywiście, więcej postów, no i jak najlepszego korzystania z antena.

rpoppe

#180 ·

Transcription

no to teraz mam nadzieję, że będzie mnie słychać lepiej co by tu powiedzieć realizatorem dźwięku jestem faktycznie ale tutaj nigdy nie podgłośniałem w Windowsie 10 dźwięków niedługo będę się starwał o jakieś dofinansowanie z aktywnego samorządu, jakiegoś Maca wtedy będzie może lepiej z nagrywaniem i z różnymi innymi dźwiękami z Ciechocinka pochodzę i sobie teraz w domu siedzę i dobytku pilnuję

traktuj innych tak, jak sam chcesz być traktowany
Poprzednia 9 / 16 Next