Witajcie jeśli ktoś korzystał kiedyś z huavei p9 lub podobnego telefonu z androidem w wersji 7.7 Mógłbym prosić o jakąś podpowiedź jeśli chodzi o yt w tej wersji androida? Nie przychodzą mi powiadomienia na telefon zarówno pod niektórymi zasubskrybowanymi kanałami, i przy aktywności innych na moim kanale. Czy to dla tego że mam za dużo zasubskrybowanych kanałów na youtubie?
Jeśli dostajesz powiadomienia z niektórych kanałów, to może po prostu youtube nie informuje o każdej nowości? Na innym telefonie testowałeś? Ewentualnie tam w powiadomieniach chyba można określić ile powiadomień dziennie apka ma wysyłać, może to da sięzmienić, zerknę potem.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
I nie dostaję też informacji o aktywności na moim kanale. Np. Jeśli dodał byś komentarz pod jakimś filmem, to nie dostaję powiadomienia, nawet jeśli obcja jest włączona.
Witajcie. Potrzebuję pomocy! Mój huaway robi jakies dziwne numery przy odtwarzaniu. Wgrałam sobie muzykę na kartę SD i w aplikacji "muzyka" owszem wyświetliły mi się wszystkie utwory, ale jak ustawiam by odtwarzały się wszystie po kolei, to odtwarzacz nie odtwarza ich do końca. Gdzie leży problem?
Nie wiem jak to jest w tych nowszych androidach. Ale wydaje mi się że od którejś aktualizacji musieli poprostu zepsuć ten odtwarzacz. Ja mam wersję 7 0 androida i ten problem nie występuje.
Hej, sformatowałam kartę i pomimo to dalej robi mi takie jazdy jak rzedtem. Niektóre piosenki grają do końca, a inne nie. Sprawdzałam w aplikacji "muzyka google play" i normalna "muzyka" i obie reagowały tak samo.
A ja mam ósemkę i mi coś nie działa. Najgorsze, że nie mogę tego odinstalować. Zrobiłam wszystko, co mogłam i jest tak samo. Irytuje mnie to. Na nokii nie miałam takich problemów. Jśli włączę piosenkę ręcznie to gra w całości, a jak tylko z multimediów to się wstrzymuje przy końcu.