Gry audio (dyskusja ogólna)

gry starego klango z kąd pobrać

Założony przez patrykkubaszczyk 55 wpisów ostatni wpis 4 lata temu Strona 3 z 3

Zdaje mi się, że autorzy zrobili tylko demo. Czyli tylko cztery poziomy.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

Rozumiem. No cóż trudno. Mnie się ona bardzo podoba.
Pozdrawiam
Pozdrawiam

Dzień dobry! Czy ktoś ma jeszcze pliki do gier typu skoki narciarskie i kilku innych? Jeżeli tak to prosiłbym o podesłanie linka do tych gier jeżeli jeszcze one funkcjonują. Będę bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam
Pozdrawiam

Były na klango skoki narciarskie? to nie wiedziałem.
Cholerne wstrętne sample w suno!

Nie było. Skoki to mogłeś mieć starą windowsową małyszomanię. Jak komuś coś wyciekło, że takie coś było no to gadać. xdddddd

ski jumping czy co takiego było.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Ahca. Tak dawno nie przeglądałem tego, że już nawet zapomniałem.

#48 Edytowano

Mam gdzieś wszystko poarchiwizowane, ale żebym ja to teraz znalazł.
Ja wiele rzeczy mam, tylko nigdy nie wiem gdzie.
Niech mi ktoś wzmiankę puści, to po południu sprawdzę na dyskach.
Jak w tedy znajdę, to wystawię.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

ja mam te gry ale nie wiem jak z legalnością ich udostępniania. W sumie gry z KP były darmowe więc chyba nie jest to problem?
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

skoro były darmowe to... :)
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Różnie z tym niestety jest
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

A morze ktoś posiada z kl3?

Gdzieś to miałem, poszukam.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

I jak, udało się?

Dzień dobry! Nie ma jeszcze nie ma żadnego wpisu z linkiem do tych gier. Pozdrawiam
Pozdrawiam