Transcription
No centralnie jakbym Waldusia słyszał.
No centralnie jakbym Waldusia słyszał.
C'è un sacco di scherzi, c'è un sacco di scherzi. C'è un sacco di scherzi, c'è un sacco di scherzi.
Nie, nie przystorewało się.
No, niektóre odcinki to naprawdę były za fajne, na przykład ten, była też Wielkiego Brata parodia w jednym odcinku, nie wiem czy słyszeliście, Wielki Władek, Chatka Wielkiego Władka, taki odcinek. No, i zespół Miksycy oczywiście to wykonywał ten utwór na początek.
Tak, to było z tych starszych odcinków.
Panie, panie, to jest zwyczajne chomstwo. I panie, ja nie będę tego robił. Panie. Koniec z tym.
no tak z tego co słyszałem to masz tendencję do naśladowania różnych postaci i również i to ci bardzo dobrze wyszło bynajmniej według mojej opinii
No tak, w świętej pamięci Bohdan Smoleń.
No tak, taki był kabaret tej kiedyś też, no, on tam też, też myślałem, że z krzesła zlecę, jak ich posłuchałem.
A jak chcesz, żebym na przykład Ci jeszcze inne głosy pokazał, to musielibyśmy się wtedy przenieść. Tu taki wątek jest zrobiony. Parodię sławnych ludzi, coś takiego. I tam się najwyżej byśmy musieli przenieść. Przepraszam, ale takich odgłosów nie ma.
Ale faktycznie jest taki wątek, tylko jakoś do tego wątku, znaczy ja się w tym wątku nie udzielałem. Odnośnie ten, który nazywał się Poradzie Sławnych Ludzi, ale jak coś to tam możesz też nagrać swoje, że tak powiem możliwości. Zobaczymy. Pozdrawiam.
No, już tam nagrałem jedną rzecz nawet. No, także wiesz. Jakby coś. To zapraszam.
No dzięki. No, bo panie, ja tutaj kiełbasę sobie wędzę na prawdziwym świńskim ryju, panie. Pozdrawiam.
No to też Ci fajnie wyszło, też fajnie, ale spróbuj jeszcze Paździocha i Ferdka naśladować.
Panie Ferdku, otwieraj pan, a syna jest, w mordę jeżdża. Panie, bo Paździuch to se normalnie gołej baby do domu sprowadza. I panie, i to normalnie takie gołe, sam żem widział, nie kłamie.
Marian, jaki seks! Małżeński! Żądam współżycia! Tu i teraz!
Panie, co mnie pan fadzoli za głupoty jakieś, no. Panie, pan żeś jest, panie Ferczku, alkoholikiem. Czekajcie, to było tak. Panie, panu pod tą toaletą na przykład, jak się spotkają. Panie, panu się zawsze chce, wtedy kiedy mnie się chce. Nie, to panu się chce, wtedy kiedy mnie się chce. Helena! Bój się Boga, Helena! On był taki starszy dosyć, to wiecie.