Inne

Polityka

Założony przez djsenter 160 wpisów ostatni wpis 3 lata temu Strona 4 z 8

Markus. Już tłumaczę. Koalicja PO plus nowoczesna ma 43 mandaty, ale do senatu weszły jeszcze dwa ugrupowania: PSL i SLD, co daje ostatecznie przewagę jednego głosu nad Pisem.

Mnie taka sytuacja nawet cieszy. Na ostateczny kształt ustaw nie będzie to miało wpływu, ale rządzący z tyłu głowy będą mieli zapaloną lampkę kontrolną na przyszłe wybory.

Konfederacja jedyna słuszna.
Wcześniej w sumie tak nie myślałem, ale kiedy ktoś zaczął mi wmawiać, że niby jest wolność słowa a ja nie mam prawa być przeciwko LGBT i ogólnie mówić jak pewne żeczy odczuwam, to wtedy przebrała się miarka.
W Korwinie nadzieja!
Senter San

Masz pełne prawo. Nie można tolerować tych, którzy nie dość że robią krzywdę samym sobie to jeszcze prórują mieszaćnasze dzieci w swoje chore akcje i fetysze.
--Cytat (djsenter):
Konfederacja jedyna słuszna.
Wcześniej w sumie tak nie myślałem, ale kiedy ktoś zaczął mi wmawiać, że niby jest wolność słowa a ja nie mam prawa być przeciwko LGBT i ogólnie mówić jak pewne żeczy odczuwam, to wtedy przebrała się miarka.
W Korwinie nadzieja!

--Koniec cytatu
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Dokładnie, ale powiedz to tym liberalnym osobistościom które sugerują się propagandą, i jakimiś z palca wyssanymi ideami, że niby tak będzie lepiej, że niby wszyscy będą szczęśliwi.
Senter San

#66 Edytowano

Przypis moderacji: usunięto wulgarny wpis obrażający osoby o liberalnych poglądach.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Ja tam obstawiam utajony homoseksualizm od tych co zieją nienawiścią :P
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

#68 1 polubienie

Zdecydowanie nie.
Czy uważasz, że niema nic takiego jak naturalne, normalne, tradycyjne hetero?
Senter San

Ciekawe czy odgadnę argument Cinkciarza;P
Homoseksualizm występuje też w naturze.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

No ja akurat tak nie sądze, i to czyni mnie innym od wielu.
Senter San

Powiedziałem tutaj już nie raz i nie sto. I za to zostałem zjechany jak łysy koń. XD
--Cytat (djsenter):
Dokładnie, ale powiedz to tym liberalnym osobistościom które sugerują się propagandą, i jakimiś z palca wyssanymi ideami, że niby tak będzie lepiej, że niby wszyscy będą szczęśliwi.

--Koniec cytatu
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Czyli chcesz, by twoje dzieci były uczone od przedszkola czym jest masturbacja, a seks każdy z każdym jest normalny tak?
--Cytat (cinkciarzpl):
Ja tam obstawiam utajony homoseksualizm od tych co zieją nienawiścią :P

--Koniec cytatu

#73 1 polubienie

Cinkciarz powiedział to tylko w celu prowokacji, wszak nie da się ustalić, kogo ja, Łysy czy Senter jebiemy :P
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

@łysy apropo seksu każdego z każdym, to kilku losowych typów z Ameryczki mnie ostatnio zjechało, bo uważam, że to nie normalne i wierze w tradycyjną, miłość jednego mężczyzny, z jedną kobietą.
Jak ten świat się zmienił, ja tu chyba w ogóle nie pasuje.
Senter San

#75 Edytowano

Przypis moderacji: usunięto wulgarny wpis sugerujący, że osoby nieheteronormatywne rozprzestrzeniają "epidemię lgbt" i przewidujący wizję świata, w którym to wszystkie mniejszości seksualne miałyby stać się większością wobec heteroseksualnej mniejszości.

#76 1 polubienie

Chyba kupie cyjanek
Senter San

Czy dobrze się czujesz?
--Cytat (djsenter):
Chyba kupie cyjanek

--Koniec cytatu

#78 1 polubienie

No chyba nie;xd
Senter San

No właśnie widzę.

Nie nie- wszystko wszystkim, ale nikogo nie truj.
--Cytat (djsenter):
Chyba kupie cyjanek

--Koniec cytatu