Inne

W poszukiwaniu dźwięków...

Założony przez daszekmdn 135 wpisów ostatni wpis 5 lat temu Strona 7 z 7

Przecież to jest z tego.
-- (DJGraco):
@Misiek dzięki bardzo.
Aczkolwiek ten sampel nie pasuje do żadnych z propozycji, byćmoże jest on wyciągnięty z jakiejś przeróbki

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

O tu ssię zgadza, dzięks

Witajcie, gdzie mogę znaleźć, nie tyle pojedyńcze dźwięki, ale jakieś takie dłuższe typu wstęp do jakiegoś nagrania czy coś takiego?

Biblioteka twórców youtube.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

Hej,
szukam dźwięku startowego Maca. Chodzi mi o ten najnowszy, który jest od 2017 ten niższy.
Ja mam, ale tylko w mono, a wiem, że jest w stereo. Podobno da się go wyciągnąć. Czy jacyś posiadacze maców mogliby mi go wyciągnąć?
Z góry dzięki.

Czy chodzi Ci o ten?
Happy hacking

Nie.

A ma ktoś ładny dźwięk bicia zegara. Najlepiej jakiegoś starego.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

Z tego co wiem Milena132 może mieć lub nagrać coś takiego.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#132 1 polubienie

Odezwij się do Krisa, może Ci nagra.

#133 1 polubienie

Potrzebuję kury. Takiej starej , ale nie tak bardzo spłoszonej :) a jak będzie ich kilka to już wogóle
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

#134 1 polubienie

Dewej do Paulinux, może ci nagra

#135 2 polubienia

Surowe, nieobrabiane nagranie sprzed trzech minut załączyłabym, ale nie mogie. Haaaaaaaaaaaaaahahahahaaa. Dobra, konwertuję do OGG, 160 KBps, ewentualnie jak dużo osób będzie nalegało, to wyślę gdzieś wav
Happy hacking