EltenLink

Monitorowanie osób online - kilka pytań

Wróć do Pytania i odpowiedzi

#21 Zuza

raz działa, a raz nie, przynajmniej u mnie i u niektórych osób

Boże, błogosław obsługę
klienta.
2022-08-27 18:55

#22 pates

No i osoba monitorowana chyba nie wie nawet o monitorowaniu.

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2022-08-30 13:04

#23 balteam

No nie wie, w sumie nie musi wiedzieć, tak samo nie wie czy akurat sprawdzam czy jest online.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2022-08-30 13:40

#24 zywek

Ja pierdykam, tak, o wylogowaniu, o tym, że włączylą nieprzeszkadzać, o tym, że właśnie zamknęła klapę laptopa / wyrwała kabel od monitora ze stacjonarki / wyrwała przewóð od ładowarki z gnia... a nie, to nie to, bo przecież wtedy się wyloguje, o tym, że akurat ta konkretna osoba wlazła na konferencje, o tym, że akurat ta konkretna osoba wcisnęła właśnie klawisz przypisany do otwarcia forum, potem, żę nacisnęła kilka razy (najlepiej ile konkretnie i co jaki czas) strzałkę w dół, albo literę, która jest mu/jej niezbędna do namierzenia konkretnego forum na liście, potem, że ile razy nacisnęła strzałkę w prawo, lub inny przypisany do akcji otwierania klawisz, potem ilu użyła znaków do napisania owego posta... itd, itd.

Edytowano 2022-08-30 19:21

#25 zywek

Do usunięcia.

Edytowano 2022-08-30 19:24

#26 balteam

A no tak, zaraz dojdziemy znowu poco eltena rozwijać, bo jest messenger i whatsapp :P

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2022-08-30 19:58

#27 magmar Konto zarchiwizowane

w quentinie to jest.

-- (zywek):
Ja pierdykam, tak, o wylogowaniu, o tym, że włączylą nieprzeszkadzać, o tym, że właśnie zamknęła klapę laptopa / wyrwała kabel od monitora ze stacjonarki / wyrwała przewóð od ładowarki z gnia... a nie, to nie to, bo przecież wtedy się wyloguje, o tym, że akurat ta konkretna osoba wlazła na konferencje, o tym, że akurat ta konkretna osoba wcisnęła właśnie klawisz przypisany do otwarcia forum, potem, żę nacisnęła kilka razy (najlepiej ile konkretnie i co jaki czas) strzałkę w dół, albo literę, która jest mu/jej niezbędna do namierzenia konkretnego forum na liście, potem, że ile razy nacisnęła strzałkę w prawo, lub inny przypisany do akcji otwierania klawisz, potem ilu użyła znaków do napisania owego posta... itd, itd.

--

2022-08-30 23:08

#28 lwica

Fakt, informacja o tym, że ktoś się wylogował również mogłaby być.
Jak na razie należe do grona szczęśliwców, którzy żadnych problemów z owym monitorem nie mają. :)

Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
2022-08-31 00:43

#29 misiek

Zapomniałeś jeszcze dopisać, iloma palcami pisze i którym palcem, której ręki, bądź nogi nacisnęła jaki przycisk :D

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2022-08-31 01:25

#30 daszekmdn

Informacja o wylogowaniu jet przydatna, bo przypuśćmy że chcemy coś ważnego tu napisać piszemy piszemy i cyk, akurat się wyloguje, to miast nie potrzebnie wysyłać w 2 miejsca można wyciąć i wkleić w innym komunikatorze.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
2022-08-31 06:55

#31 magmar Konto zarchiwizowane

To tak jakby była informacja, że ktoś wszedł do budynku, ale już nikt nie powiedział, że zdążył stamtąd wyjść.

2022-08-31 08:20

#32 kamil33

hej, może się mylę ale wydaje mi się że z tego co zauważam chyba jest jakiś dzwięk, ale nie umiem go opisać no chyba że sie myle to przepraszam