Czy temat dźwiękowy jest zależny od powiadomie
Wróć do Pytania i odpowiedzi#1 nuno69
Siema! Dla mnie program ma być cichy, piszczeć tylko gdy musi, więc mam pytanie. Czy ja mogę wyłączyć sam temat dźwiękowy, i mieć potem powiadomienia? Czy muszę tworzyć pusty temat i wkleić do niego dźwięk powiadomienia?
#2 misiek
Nuno- skoro tak, to czemu zrobiłeś taki głośny temat domyślny? Z tego co pamiętam to twój temat?
#3 nuno69
No tak, ale wtedy jakoś nie myślałem że to tak będzie przeszkadzać :(. Mi bardziej chodzi o to, że tak jakby nie chcę robić zbyt dużego chałasu, dlatego pytam czy muszę tak to wszystko wyciszać./
#4 misiek
Heh, ale przynajmniej już rozumiesz czemu kiedyś zkrytykowałem twój temat.
#5 nuno69
A no :). I trak jest lepszy jak w alphie, gdzie te dxwieki jeszcze szuraly xD.
#6 tomecki
Dlatego używam tematu Andre, bo dość cichy jest, a tak w ogóle chcę coś swojego zrobić włąśnie takie ciche i dyskretne.
#7 nuno69
OK, temat nie aktualny, bo dorobiłem się słucawek. Andre sprawdzę.
#8 daszekmdn
Pobierz sobie mój Quiet, może Ci sie spodoba. :)
#9 Paulinux
Witaj! Gdy zrobisz temat tylko z dźwiękiem powiadomienia, kicha z tego będzie, bo oprócz dźwięku powiadomienia, będą dźwięki z domyślnego tematu.
#10 Paulinux
musiałbyś w każdym oggu wstawiać ciszę
#11 lwica
Hmmm. Nie wiem czy to na ten wątek, ale zaryzykuje. Mam problem z tematami. Wcześniej używałam iphone theme, a teraz przerzuciłam się na qwiet, problem jest taki, że za każdym razem gdy uruchomie Eltena, ten funkcjonuje z tematem iphone. Muszę za każdym razem ręcznie to przestawiać w ustawieniach, czy wie Ktoś czym to jest spowodowane?
#12 pajper
Lwico, używasz wycofanej wersji beta.
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#13 lwica
Hmmm. A jest możliwość przerzucenia się na stabilkę? Bo jeśli dobrze kojarze to nowej bety na razie nie ma.
#14 nuno69
Tak, jest. Z menu logowania wybierasz "wymuś reinstalację z serwera"
#15 lwica
Ok. Dzięki.
#16 Paulinux
Albo z menu narzędzia>zarządzanie programem>reinstalacja programu
#17 lwica
Tak, właśnie tak zrobiłam, jak mówisz Paulino. :)