Wątki archiwalne

Śmierć Krzysztofa Hrynkiewicza

Started by pajper 27 posts last post 7 years ago Closed Page 2 of 2

ja z nim rozmawialem krótko ale konkretnie, to on mi pomógl i wytlumaczyl mi jak sie robi aktualizacje eltena do nowej wersji, mam nadzieje ze jest Ci kolego lepiej tam gdzie kiedys spotkamy sie wszyscy, pamietam ten dzien w którym powiedzial mi w wadku o euro fly ze w weekend wyjezdza i pomoze mi w poniedzialek, niestety stalo sie inaczej, to prawda co wszyscy mówicibyl bardzo cierpliwy i naprawde dobry, a teraz mam takie pytanko, kiedy i októrej jest jego pogrzeb? ja tez bede o nim pamietal

wyjechal na zawsze, niestety, ale wiem ze jest mu tam gdzie teraz jest lepiej

Brak mi słów. A jeszcze pare godzin wcześniej czytając jego posty i nie wiedząc o jego smierci myslałam sobie kurczę, mamy się w znajomych na fb, a jakos tak nigdy nie było kiedy pogadać... I juz nie będzie kiedy. :( Spoczywaj w Pokoju.
May the force be with you.

niestety Agnieszko czasem jest tak ze odchodza od nas znajomi albo przyjaciele z kt órymi bylismy z zyci,2 lata temu zmarl mój przyjaciel z Poznania Sebastian Porzegowski, z którym przyjaznilem sie od dziecka, ale Krzysiek nie chcial by napewno zebysmy plakali tylko zebysmy go dobrze wspominali i zebysmy ciagneli dalej to co robil on, czyli pomagali sobie nawzajem, tego by chcial napewno nasz chryniek

Ja Krzyśka pamiętam z NVPS.
Z nim było o czym rozmawiać. Na prawdę był świetnym człowiekiem.
Student studentowi wszystko

dzisiaj właśnie odbył się jego pogrzeb.

#27 1 like

Wyniki sekcji dopiero za jakiś czas.
Ja osobiście poinformowałem tylko najbliższe mu osoby, a to, co się stało tu potem, to już nie moja sprawa. Dawid jednak założył ten wątek wcześniej konsultując się ze mną. Jestem w stalym kontakcie z rodziną Przedchwilnego, a te osoby, które były z Nim ostatnio na pewno zostaną w odpowiednim czasie o odpowiednich rzeczach pinformowane, i nikt więcej.