Po tytule tamtej piosenki nie znałem, postanowiłem szybko, dodać wam moje dwie ulubione petardy mistrza. Ta pieśń to istne arcydzieło powstałe w latach 80, piosenka chyba na chwilkę w Jedynce zaistniała ale do końca pewności niemam. Mi się bardzo podoba i mogę w kółko słuchać i trudno się uwolnić. Krzysztofa poznałem za dziecka regularnie bywał w naszej szkole i koncertował w latach 80, dziś pewnie bardziej bym te rozmowy spożytkował, ale tak czy tak miłe wspomnienia pozostały.
Zdecydowanie, zacytuję pewnego radiowca który po emisji piosenki Aya Rl Moja ulica tak się wybronił. Pewien realizator narzekał że piosenka ciężka, a gość nato, nic nie poradzę, niekażdemu było dane się na Fasolkach wychować. Zdecydowanie, zacytuję pewnego radiowca który po emisji piosenki Aya Rl Moja ulica tak się wybronił. Pewien realizator narzekał że piosenka ciężka, a gość nato, nic nie poradzę, niekażdemu było dane się na Fasolkach wychować. --, Tak Niedźwiedź był pierwszy a później Tomek Beksiński dowalił do pieca aż mnie poskładało. Staram się być tolerancyjny na muzyke bo on niestety do końca nie był-- (magmar): Bardzo ciekawa piosenka, znałam, zauważyłam, że ciągnie CIę do trójkowych lat 80.
-- (magmar): Bardzo ciekawa piosenka, znałam, zauważyłam, że ciągnie CIę do trójkowych lat 80.
Uroki trójki. No niestety. Fakt, wyznaczali trendy, ale trochę woda sodowa im uderzała.
-- (Lipad): Zdecydowanie, zacytuję pewnego radiowca który po emisji piosenki Aya Rl Moja ulica tak się wybronił. Pewien realizator narzekał że piosenka ciężka, a gość nato, nic nie poradzę, niekażdemu było dane się na Fasolkach wychować. Zdecydowanie, zacytuję pewnego radiowca który po emisji piosenki Aya Rl Moja ulica tak się wybronił. Pewien realizator narzekał że piosenka ciężka, a gość nato, nic nie poradzę, niekażdemu było dane się na Fasolkach wychować. --, Tak Niedźwiedź był pierwszy a później Tomek Beksiński dowalił do pieca aż mnie poskładało. Staram się być tolerancyjny na muzyke bo on niestety do końca nie był-- (magmar): Bardzo ciekawa piosenka, znałam, zauważyłam, że ciągnie CIę do trójkowych lat 80.
-- (magmar): Bardzo ciekawa piosenka, znałam, zauważyłam, że ciągnie CIę do trójkowych lat 80.
--
Wojna to pokój. wolność to niewola. Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
https://pl.wikipedia.org/wiki/Bubloteka -- (Lipad): Chyba jednak nie bo Bubloteka w radiowej Czwurce była -- (wredny): @Magmar sławetna Bubloteka była trójkowym pomysłemm.
--
--
Orkiestra gra jeszcze tańczą,i drzwi są otwarte dzień warty dnia a to życie zachodu jest warte.