Gry audio (dyskusja ogólna)

Swamp

Założony przez kacper 53 wpisy ostatni wpis 1 miesiąc temu Strona 3 z 3

wiem rze to forum do tego nie słurzy ale jak to zrobić?

Adasadula otrzymuje ostrzeżenie za obrażanie użytkownika Martinus.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Wpisz touchpad w menu start, może ci wyszuka, jak nie to ustawienia i tam szukaj.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Jak zmienić hasło do gry? W sensie hasło do konta na stronie nie pasuje do hasła postaci.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

Ładnie się trzyma online. Nawet potrafi grać po 40 osób.

bo to jest bardzo dobra gra więc nic dziwnego że się trzyma

A co, grasz też?

krzywy, nagraj jakiegoś letsa, bo z wypowiedzi wnioskuję że masz konto :D? Grasz mychą czy klawą?

mycha i klawa.
Klawą chodze do tyłu , zmieniam bronie, a myszką strzelam skręcam i chodzę do przodu

Ale czasami nie wiem czy to ja jestem takim ułomnym strzelcem czy to w grze jest coś skichane.
Jak wyceluje dokładnie, i zombiaka mam centralnie w środku, to czasami i tak nie trafię.

Może odległość nie opozwala i kula nie dolatuje.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

#52 Edytowano

Siema wszystkim. Był sobie taki mod jak lightsaber mod który dodawał miecze świetlne. Wie ktoś jak to znaleść?

Ja też szukam serious sam mod i dragon ball mod ale ich znaleźć nie mogę był też pokemon mod do swampa no ale niestety.
Cholerne wstrętne sample w suno!