Powiem tak jak ktoś chce to na instalkach jest tylko trzeba sobie z listy rozwijanej wybrać pobieranie bezpośrednie. Ale mi osobiście się ta aplikacja nie podoba i przy wszystkich jej niedogodnościach miranda to wciąż przynajmniej dla mnie rozwiązanie najleprze. No plus jeszcze aplikacja mobilna.
Caprine for 64bit only. U mnie niestety won. Messenger for windows nie bardzo potrafi dostarczyć gadaczowi listę kontaktów aktywnych. Przynajmniej z NVDA.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
Nie wiem, bo nie testowałam tego drugiego. :D Ale messenger do pisania się sprawdza.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Caprine, Patesie, Caprine. Tak to jest, jak się literke połknie. :)