Oprogramowanie

Messenger i Windows

Założony przez nuno69 67 wpisów ostatni wpis 4 lata temu Strona 2 z 4

#21 1 polubienie

Można, jak najbardziej, ja nawet lubię.
Ale jednak wymaga to otwierania okienka.
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

#22 1 polubienie

No, wymaga, to prawda. Ale dla mnie jakoś najwygodniej. Kwestia przyzwyczajenia pewnie.

I ja również.

--Cytat (Celtic1002):
@Pajper, to ja też za tą instalkę będę wdzięczna.

--Koniec cytatu

Powiem tak jak ktoś chce to na instalkach jest tylko trzeba sobie z listy rozwijanej wybrać pobieranie bezpośrednie. Ale mi osobiście się ta aplikacja nie podoba i przy wszystkich jej niedogodnościach miranda to wciąż przynajmniej dla mnie rozwiązanie najleprze. No plus jeszcze aplikacja mobilna.

A ja używam Caprine. Działą dobrze, poza tym że przy ogromnej liczbie wiadomości w jednej sesji jest problem z renderowaniem i się muli
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

O, dzieki
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Caprine for 64bit only. U mnie niestety won. Messenger for windows nie bardzo potrafi dostarczyć gadaczowi listę kontaktów aktywnych. Przynajmniej z NVDA.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

U mnie jest podobnie z listą kontaktów.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

A ja w Caprine nie mam. :/. Gdzie to jest?

Mowimy o Messenger for desktop.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

A, OK. Czym to się wszystko włąściwie różni? Jedno i drugie wrapper wokólł strony

Nie wiem, bo nie testowałam tego drugiego. :D Ale messenger do pisania się sprawdza.

Anna Frankowska

Da się gadać przez to?

Raczej tak, bo są do tego stosowne przyciski
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

a jaka jest jakość rozmów na tym?
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

jak wpisałem caprin to wyszły jakieś dziwne rzeczy
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Przypuszczam że tak jak na messengerze

Caprine, Patesie, Caprine. Tak to jest, jak się literke połknie. :)

Anna Frankowska

A mi działa :)
🇺🇦 🇵🇱