EltenLink

Jak znaleźć konkretną grupę przez stronę?

Wróć do Pytania i odpowiedzi

#1 Numernabis

Jak znaleźć grupę na strone eltena używając komórki? wyświetla mi się lista podfor grupy PSE, i dopiero poniżej lista, ale najpierw zagraniczne i jest tego asa, znaleźć grupę graniczy z cudem, zejdzie mi pół ncy.

Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
2022-08-01 23:57

#2 Julitka

Prosimy o doprecyzowanie pytania. W obecnej formie nie jest ono czytelne. O jaką komórkę chodzi? O jaką grupę na stronę chodzi? CO to znaczy "asa"?

***- A czego się boisz, Eowino? – zapytał.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
2022-08-02 15:05

#3 Numernabis

No przecież, że nie chodzi o komórkę przed chałumą, chodzi o telefon komórkowy i forum z przeglądarki. nie ma tutaj podziału jak w aplikacji na grupy rekomendowane itp. Jest pierońsko długa lista grup i odnalezienie tej właściwej graniczy z cudem, no chyba, że ktoś ma cały dzień na przewijanie po odnośnikach. Jak mam odszukać sprawnie i szybko w przeglądarce z telefonu komórkowego interesującą mnie grupę?

Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
2022-08-05 20:06

#4 Julitka

------
Wpis moderowany
------
Tak na bardzo duże oko jedynie mogę poradzić wyszukiwarkę treści Commentary Screenreadera. Nie wiem, jak działa, i nie wiem też, czy dotyczy konkretnie osoby pytającej z braku odpowiednich informacji, więc lepszej rady nie mam. Nie ma wyszukiwarki typowo Eltenowej. Nigdzie.

- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
Edytowano 2022-08-06 12:51

#5 zywek

Ale to @julitka nie ma absolutnie żadnego znaczenia, jaka pzeglądarka i jaki telefon, ponieważ tak samo znaleźć coś na komputerze, jakiejkolwiek przeglądarce i jakimkolwiek systemie graniczy z cudem na tej stronie, ponieważ nic niejest poumieszczane w podgrupach, tylko w nagłówkach luzem.

2022-08-06 13:42

#6 Julitka

No ale można by przynajmniej skorzystać z wyszukiwarek treści dostępnych z poziomu przeglądarki i screenreadera, a to już się różni w zależności od kombinacji tych dwóch. Trochę inaczej się szuka w Chrome, inaczej w Safari, a jeszcze inaczej - na Androidzie w Chrome z Talkbackiem na przykład.

2022-08-06 13:55

#7 magmar Konto zarchiwizowane

No tak, lepiej wyjść z telefonem komórkowym z komórki, na zewnątrz jest zwykle lepszy zasięg. Ergo szybszy internet.
To może mieć wpływ.
uśmiech.

-- (Numernabis):
No przecież, że nie chodzi o komórkę przed chałumą, chodzi o telefon komórkowy i forum z przeglądarki. nie ma tutaj podziału jak w aplikacji na grupy rekomendowane itp. Jest pierońsko długa lista grup i odnalezienie tej właściwej graniczy z cudem, no chyba, że ktoś ma cały dzień na przewijanie po odnośnikach. Jak mam odszukać sprawnie i szybko w przeglądarce z telefonu komórkowego interesującą mnie grupę?

--

2022-08-07 20:40

#8 Numernabis

Czyli jednym słowem dupa blada.

2022-08-08 21:59

#9 Monia01

Ja tam nie mam problemu, żeby znaleźć coś na stronie, jeśli jestem z PC. Na telefonie to faktycznie bardziej żmudne.

🇺🇦 🇵🇱
2022-08-08 22:30

#10 Julitka

@Numernabis No, kiepsko na ten moment jest. :(

2022-08-09 13:36

#11 Julitka

Ale może dodaj sobie do zakładek konkretne grupy?

2022-08-09 13:37

#12 Monia01

Nie da się, właśnie w tym problem. To jest jedna wieeelka strona. Do zakładek to sobiemożesz fora w grupie pododawać jedynie. :(

🇺🇦 🇵🇱
2022-08-10 23:02

#13 komentator

To, że tak retorycznie zapytam, może coś z tym zrobicie?

2022-08-11 00:02

#14 papierek

To, że tak retorycznie odpowiem, zatrudnij programistę i mu zapłać.

po co mi sygnatura?
2022-08-11 01:06

#15 Zuzler

Albo, że tak retorycznie dodam, spraw, by Dawid porzucił albo mógł komuś przekazać wszelkie swoje zajęcia i mógł się zająć jedynie stroną.

2022-08-11 01:31

#16 zywek

Jakby się nie podjął prezesostwa, drukarstwa i innych rzeczy to oczywiście mógłby się zająć inną stroną czy czymkolwiek, programista powinien programować, a nie się babrać w papierkach.

2022-08-11 14:44

#17 komentator

Też prawda. Ja funkcjami premium chcę płacić za Eltena, a nie drukarki i inne wydzimały.

2022-08-11 14:58

#18 papierek

W innym wątku napisałeś, że nie dostaną od ciebie ani grosza, teraz, że jednak chcesz płacić za premium, zdecyduj się. xd Poza tym, płacisz za te funkcje, które już są, a nie za te, które byćmoże kiedyś będą, a już w ogóle strona nie ma nic do tego. Chociaż zgadzam się, za dużo rzeczy na raz do zrobienia, a już samo programowanie wymaga ogromnego nakładu pracy.

po co mi sygnatura?
2022-08-11 16:05

#19 Julitka

@Zywek Nie oszukujmy się, gdyby nie owo "drukarstwo", to na serwer nie byłoby nas za Chiny stać. Także ten. :p

2022-08-11 17:44

#20 zywek

Tia, jasne, ile to tysięcy wpłynęło na sam serwer, nia na drukarstwo? Z samych pakietów sobie policz ile było.

2022-08-13 18:54