Jak znaleźć konkretną grupę przez stronę?
Wróć do Pytania i odpowiedzi#1 Numernabis
Jak znaleźć grupę na strone eltena używając komórki? wyświetla mi się lista podfor grupy PSE, i dopiero poniżej lista, ale najpierw zagraniczne i jest tego asa, znaleźć grupę graniczy z cudem, zejdzie mi pół ncy.
#2 Julitka
Prosimy o doprecyzowanie pytania. W obecnej formie nie jest ono czytelne. O jaką komórkę chodzi? O jaką grupę na stronę chodzi? CO to znaczy "asa"?
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#3 Numernabis
No przecież, że nie chodzi o komórkę przed chałumą, chodzi o telefon komórkowy i forum z przeglądarki. nie ma tutaj podziału jak w aplikacji na grupy rekomendowane itp. Jest pierońsko długa lista grup i odnalezienie tej właściwej graniczy z cudem, no chyba, że ktoś ma cały dzień na przewijanie po odnośnikach. Jak mam odszukać sprawnie i szybko w przeglądarce z telefonu komórkowego interesującą mnie grupę?
#4 Julitka
------
Wpis moderowany
------
Tak na bardzo duże oko jedynie mogę poradzić wyszukiwarkę treści Commentary Screenreadera. Nie wiem, jak działa, i nie wiem też, czy dotyczy konkretnie osoby pytającej z braku odpowiednich informacji, więc lepszej rady nie mam. Nie ma wyszukiwarki typowo Eltenowej. Nigdzie.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#5 zywek
Ale to @julitka nie ma absolutnie żadnego znaczenia, jaka pzeglądarka i jaki telefon, ponieważ tak samo znaleźć coś na komputerze, jakiejkolwiek przeglądarce i jakimkolwiek systemie graniczy z cudem na tej stronie, ponieważ nic niejest poumieszczane w podgrupach, tylko w nagłówkach luzem.
#6 Julitka
No ale można by przynajmniej skorzystać z wyszukiwarek treści dostępnych z poziomu przeglądarki i screenreadera, a to już się różni w zależności od kombinacji tych dwóch. Trochę inaczej się szuka w Chrome, inaczej w Safari, a jeszcze inaczej - na Androidzie w Chrome z Talkbackiem na przykład.
#7 magmar Konto zarchiwizowane
No tak, lepiej wyjść z telefonem komórkowym z komórki, na zewnątrz jest zwykle lepszy zasięg. Ergo szybszy internet.
To może mieć wpływ.
uśmiech.
-- (Numernabis):
No przecież, że nie chodzi o komórkę przed chałumą, chodzi o telefon komórkowy i forum z przeglądarki. nie ma tutaj podziału jak w aplikacji na grupy rekomendowane itp. Jest pierońsko długa lista grup i odnalezienie tej właściwej graniczy z cudem, no chyba, że ktoś ma cały dzień na przewijanie po odnośnikach. Jak mam odszukać sprawnie i szybko w przeglądarce z telefonu komórkowego interesującą mnie grupę?
--
#8 Numernabis
Czyli jednym słowem dupa blada.
#9 Monia01
Ja tam nie mam problemu, żeby znaleźć coś na stronie, jeśli jestem z PC. Na telefonie to faktycznie bardziej żmudne.
🇺🇦 🇵🇱
#10 Julitka
@Numernabis No, kiepsko na ten moment jest. :(
#11 Julitka
Ale może dodaj sobie do zakładek konkretne grupy?
#12 Monia01
Nie da się, właśnie w tym problem. To jest jedna wieeelka strona. Do zakładek to sobiemożesz fora w grupie pododawać jedynie. :(
🇺🇦 🇵🇱
#13 komentator
To, że tak retorycznie zapytam, może coś z tym zrobicie?
#14 papierek
To, że tak retorycznie odpowiem, zatrudnij programistę i mu zapłać.
#15 Zuzler
Albo, że tak retorycznie dodam, spraw, by Dawid porzucił albo mógł komuś przekazać wszelkie swoje zajęcia i mógł się zająć jedynie stroną.
#16 zywek
Jakby się nie podjął prezesostwa, drukarstwa i innych rzeczy to oczywiście mógłby się zająć inną stroną czy czymkolwiek, programista powinien programować, a nie się babrać w papierkach.
#17 komentator
Też prawda. Ja funkcjami premium chcę płacić za Eltena, a nie drukarki i inne wydzimały.
#18 papierek
W innym wątku napisałeś, że nie dostaną od ciebie ani grosza, teraz, że jednak chcesz płacić za premium, zdecyduj się. xd Poza tym, płacisz za te funkcje, które już są, a nie za te, które byćmoże kiedyś będą, a już w ogóle strona nie ma nic do tego. Chociaż zgadzam się, za dużo rzeczy na raz do zrobienia, a już samo programowanie wymaga ogromnego nakładu pracy.
#19 Julitka
@Zywek Nie oszukujmy się, gdyby nie owo "drukarstwo", to na serwer nie byłoby nas za Chiny stać. Także ten. :p
#20 zywek
Tia, jasne, ile to tysięcy wpłynęło na sam serwer, nia na drukarstwo? Z samych pakietów sobie policz ile było.