Inne

Koty, mróczki, nazwijcie jak chcecie.

Założony przez daszekmdn 690 wpisów ostatni wpis 3 lata temu Strona 6 z 35

Racja. Kotka to sobie możesz nawet z ulicy wziąźć. Po za tym- są też dachowce długowłose, a kolegi Czesio był bardzo sierścią zbliżony do Persa.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Tak sobie to czytam i czytam i znowóż mi mojego burcia brakuje. To był kot. Po prostu do niego mowiłem kot nie wiem czy to tu pisalem czy nie, on zawsze reagował.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW

ja nauczyłem auxa dawać łapę.
więc się da.
a wy nauczyliście kota czegoś podobnego?
napiszcie oraz jak doprowadziliście do reakcji?
http://www.tyflopodcast.net/?s=kocia
śpiewasz, chcesz nagrać swoje demo, zapraszam do mojego studia nagrań, pisz priv, mój blog marchewkowe studio, zapraszam!LINE

Kawa potrafi na zawołanie dawać łapkę, nie było tak ciężko ale u niej to działa tak że ja przyysuwam do niej ręke w geście podawania ręki a ona wtedy łapkę podaje. Ps. Macie sposób co zrobić z linieniem? Moja linieje ale da się ten proces niewiem przyspieszyć?
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

A nie lepiej zwolnić?
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

nie wiem, chodzi oto aby wszędzie nie sierściła zwłaszcza na rękach głaszczących.

1.każdego dnia czesz kota, specjalną szczotką dla kotów.

2.Raz w tygodniu dać coś rybnego np troszkę wędzonej rybki bez ości oczywiście.
3.zamiast rybki, kupować karmę z wysoką zawartością białka zwierzęcego dowolną karmę bez zbóż.
army bez zbożowe mają tak dobrany skład, żeby kot miał zdrową sierść.

dodatkowo przysmaki odkłaczające, ewentualnie pasty odkłaczające np firmy gimp ale tak naprawdę bez znaczenia jaka firma.
wtedy najprościej sprawe ujmując kot zamiastlinieć będzie wydalał nadmiar sierści.dzięki temu my mamy mniej sprzątania, a kot lepsze trawienie.
śpiewasz, chcesz nagrać swoje demo, zapraszam do mojego studia nagrań, pisz priv, mój blog marchewkowe studio, zapraszam!LINE

ryba odpada, kot jest wysterylizowany

a co to ma do rzeczy że kot jest wysterylizowany?

to że ryb nie może jeść o ile wiem

sterylizacja nie ma żadnego wpływu na pokarm a pokarm na sterylizację kotów.

Należy uważać oczywiście, żeby kot nie zwiększył swojej wagi, ponieważ akurat temu sterylizacja służy.

Tu z pomocą może przyjść wspomniana przeze mnie wcześniej, karma tzw bez zbożowa, ponieważ wszystkie dla dorosłych kotów bez zbożówki mają tak dobrany skład aby utrzymać kota w dobrej formie.
może być tak, że kot np ryby nie lubi wtedy temat ryb mozna zwyczajnie olać, np kocim moczem hehe.

Tylko czemu ta karma bezzbożowa jest taka jebitnie droga? :(

dla temu, żebyś nie musiała więcej wydawać na weta.

Nie przekonuje mnie to zbytnio

trudno.
jak by ci to powiedzieć twoja sprawa twój kot.

#116 1 polubienie

Do weterynarza chodzę raz na rok, żeby zaszczepić, bo przezorny zawsze ubezpieczony, a chorób nijakich koty i tak za bardzo nie posiadają. Takie żarcie chyba nie uratowałoby Łaciatka przed grzybicą

a grzybica to zdrowie czy choroba?
nie posiadają :D

Choroba, ale czy dzięki takiemu żarciu by jej nie miał?

tego nie wiemy, jednak takie żarcie zmniejsza prawdopodobieństwo wystąpienia innych.
np ze strony układu pokarmowego, ponieważ jest dużo mięsa

moczowego, ponieważ zawarta w nich jest żurawina.

kostnego, ponieważ zawarte w niej są odpowiednie witaminy np tauryna magnez itd itp

No. A ja mieszam to astronomicznie drogie żarcie z tym zwykłym. Źle im się nie dzieje