EltenLink

survive the wild - gra zamknięta

Wróć do Archiwalne

#421 Adasadula

tak, to fakt. Solo się gra kiepsko, ale z kimś to zupelnie coś innego :D, więc zasadzanie się na misie albo na pk, zajebiste rzeczy

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2024-07-21 18:37

#422 lenka

oh szkoda.

Lenka
2024-07-21 19:29

#423 mojsior

a ja uważam, że to najmądrzejsza decyzja jaką podjoł.
Tu jest kewestia tego, że ta gra była pisana jakieś 10 lat temu i to w bgt, gdzie niestety sporo systemów się rypało, o adminach nie wspominając.
Bardzo dobrze, że ssam tupy zdał sobie z tego ssprawę i tym u mnie zaplusował.
Mam nadzieję, że zamknięcie tej gry będzie dla niego furtką do czegoś lepszego i tego mu życzę.

2024-07-25 20:25

#424 krzywy

Nowy redspot powstanie. Znaczy już powstaje
-- (mojsior):
a ja uważam, że to najmądrzejsza decyzja jaką podjoł.
Tu jest kewestia tego, że ta gra była pisana jakieś 10 lat temu i to w bgt, gdzie niestety sporo systemów się rypało, o adminach nie wspominając.
Bardzo dobrze, że ssam tupy zdał sobie z tego ssprawę i tym u mnie zaplusował.
Mam nadzieję, że zamknięcie tej gry będzie dla niego furtką do czegoś lepszego i tego mu życzę.

--

2024-07-30 21:36

#425 Adasadula

tzn?

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2024-07-30 22:01

#426 Michalcebrat

mam dwa pytania. po pierwsze czy jest coś takiego podobnego do stw? po drugie jak zbudować nuż

2024-08-26 10:33

#427 mustafa

Noża się nie da zbudować, dostaniesz go w stw packu

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
2024-08-26 10:35

#428 mustafa

Mogłeś od razu zapytać, a nie o stronę z przepisami.

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
2024-08-26 10:35

#429 Adasadula

Była jakaś chińska gra, ale była dość dziwna, jest DL który to jednak jest klonem, do tego słabym.

-- (Michalcebrat):
mam dwa pytania. po pierwsze czy jest coś takiego podobnego do stw? po drugie jak zbudować nuż

--

2024-08-26 10:39

#430 mustafa

Message of the day: Well folks, after a very fun and event filled decade, the end is finally here. Survive the Wild will officially shut down on Thursday, October 3rd 2024 at 12 PM CDT. Thank you all so much for playing, and we look forward to hopefully seeing you on future Sam Tupy Productions projects! If you are wondering what this is all about, you can read more here: https://samtupy.com/blog/2024/07/stw-late-july-update/

Tylko na pk iść xd

2024-10-02 17:43

#431 mustafa

Wątek można zarchiwizować.

2024-10-03 19:01