Wątki archiwalne

Księga zażaleń 06.07.2022-01.03.2023

Started by Zuzler 1579 posts last post 3 years ago Closed Page 68 of 79

Nie, zakupiłem go w 2017 roku.
Ale skontaktowałem się z dystrybutorem. pewnie w poniedziałek dostanę odpowiedź, to się dowiem co mogę zrobić w tym przypadku. Niestety tego modelu już nie dystrybuują, ale jest u nich dostępny serwis pogwarancyjny, który jednak wiąże się z kosztami. Najpierw jednak to poczekam na odpowiedź od nich.

Oko mnie napierdziela...

@djgraco to tam w tym tecsunie nie ma normalnej klawiatury numerycznej na przednim panelu?

Nie, nie ma

To nigdy nie kupię czegoś takiego.

Aha standardzik, 5 lat i coś się musiało zesrać, w tym przypadku pilot. A próbowałeś go czyścić w środku?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Nie.
TO musiałbym z kimś widzącym zrobić, bo ja prędzej bym coś jeszcze bardziej zepsół niż naprawił na elektronice się nie znam kompletnie, i mógłbym przykładowo jakiś kabelek odłączyć od czegoś

#1348 1 like

Zzzimno!
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

Źle się czuję, w szkole wymioty, gorączka, teraz jestem w domu, mogłam myślę się czuję, Wydaje mi się że to po płatkach z mlekiem które jadłem, w internacie, wszyscy Co je jedli też wymiotują.

Całe popołudnie pracowaliśmy nad wpisem którego nikt nie docenił. Buu. I dziwić się że aktywność blogowa jest jaka jest, jak ludzie komentują tylko jakieś kompletne debilstwa żeby była kolejna drama.
Happy hacking

#1351 1 like

Łakomstwo nie popłaca. Zjadłam wczoraj za dużo i dziś musze trochę pocierpieć. Cholerny świat!
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

#1352 Archived

Deszczowo, zimno, mokro...

#1353 1 like

Nie chce mi się dzisiaj wychodzić na dwór.
Give me a sign.

#1354 1 like

Też mi się nie chce

Ja na szczęście nie muszę dziś.

Ja musiałam na chwilę, ale to zniosłam.
Okazało się też, że nie mogę jutro przeprowadzić badań do mojej pracy naukowej i jestem trochę na to zła.
Große Operndiva?

Spaaaać.
Give me a sign.

#1358 1 like

Dwie próbne matury pod rząd, padam na twarz.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

#1359 3 likes

Z rzędu. :D

#1360 6 likes

Zrzędzisz zuzler. :D
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P