Potrzebuję przejściówki z 3,5 na 3,5. Wtyk do którego z jednej strony wpinamy kabel 3,5 a druga strona jest wyjściem (Bolcem który można wpiąć w inne wejście). Wiem, że są przedłużacze na 3,5 i takie mam, ale chodzi mi tylko o dwustronną wtyczkę bez kabla wydłużającego. Jeśli jest taki wynalazek, to jak to się nazywa? Na Allegro znajduje mi jakieś głupoty na usb otg i inne takie.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
W stolycy jest coś takiego jak Warszawska Giełda Elektroniczna. Tam jest masa sklepików z różnymi takimi duperelkami. Nie twierdzę, że musisz akurat tam jechać, ale może masz w pobliżu jakieś tego typu miejsce albo nawet sklepik z kablami, antenami, gniazdkami itd, bo czasem tam mogą wiedzieć o takich rzeczach.
Można robić wielopiętrowe konstrukcje z przejściówek, ale z praktyki wiem, że to na dłuższą metę musi się kiedyś rozwalić. Możliwe, że na twoim miejscu zamówiłbym odpowiedni krótki kabelek z dobrej jakości złączami, który wytrzyma lata. Wadą jest fakt, że kilkadziesiąt złych pewnie to kosztuje, ale jeśli chcesz żeby to działało długo to podejrzewam, że na przejściówki kupowane cyklicznie wydasz więcej.
To ja w takich przypadkach używałem kabla jack, 2xcinch i dwie przejściówki z cinch na jack i miałem w ten sposób z jednej ztrony wtyczkę stereo, z drugiej dwie wtyczki od każdego kanału osobno.