patras — Post 1 of 16
2018-08-04 11:25
witam to jest taka gra gdzie trzeba przetrwać jak najdłużej i zbierać punkty i jakieś uleprzacze
oto link
https://www.dropbox.com/s/g6eounpnxrp9s1e/Oh Shit.zip?dl=1
nuno69 — Post 2 of 16
2018-08-04 12:06
XD. Kto to napisal?
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
Na AG był wątek i teraz już go nie ma. Dźwięki ukradzione z CP.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
pates — Post 4 of 16
2018-08-04 12:21
a co to wsumie jest?
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
patras — Post 5 of 16
2018-08-04 12:33
te gre napisał jakiś stevo
ta gra normalnie sobie jest na audiogames w release. Otolink z oficjalnej strony
http://samtupy.com/stevend/oh_shit.zip
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
błagam żaden sam dzieciak
nuno69 — Post 9 of 16
2018-08-07 13:40
To tylk u niego jest hostowane, ja na szczęściee mam link od Patrasa z Dropboxa więc nie muszę wchodzić w gówno.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
taa też to widziałem na forum, uważam że taka gra powinna zostać usunięta z forum choćby za samą nazwę, bo za niedługo powstaną gry o nazwie o fuck, albo holly crap, ale fakt faktem nazwa o shit mówi czym ta gra jest 07.08.2018 17:09 55/55
Ludzie, a czy ważne jest, gdzie hostują? Ważne, że da się pobrać. może to po prostu jego pierwsza gra?
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
gdzie w tej grze nick swoj ustawiam? Fajna gierka.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
no, juz mi dziala, jest ok.a dobra, juzzzzmi normalnie
nie wiem tylko dlaczego nie moge zapisac wyniku na glownej tablicy, a przynajmniej wieksozsci, mialem teraz top1 swoj wynik i nie moglem
jeah mój rekord aktualnie to 46, jakie są wasze? Jutro będę miał pierwszą dwudziestkę;D narazie 35 miejsce.
Powiem wam że gra jest nawet nawet. Popracował bym nad wykonaniem i dźwiękami bo jednak kradzione. Intuicyjna gierka też niejest. Zmiana nicku powinna być w obcjach jako np.change nick. No i nazwa trochę nie ten tego.