EltenLink

#1 pates

Witam! Z racji bardzo prawdopodobnej, zbliżającej się premiery manamon 3, co jest dość prawdopodobne zwarzywszy na cykl wydawniczy Aarona, chciałbym wam zaproponować pewną zabawę.
Od dziś, tj 6 czerwca, do końca sierpnia macie czas na wymyślenie jakiegoś ciekawego manamona. Gdzie, po niżej.
Każda osoba może zakwalifikować tylko jednego manamona do konkursu. To znaczy, jego formy nie są oczywiście liczone, tak jak ogólna ilość ztworzonych manamonów, ale do konkursu można wybrać tylko jednego, którego naeży wpierw oznaczyć hashtagiem #manamon3.
Najciekawszy, najbardziej kreatywny stworek wygra, co sprawi też, że jego twórca zupełnie za darmo otrzyma grę manamon 3!
Pomysły zgłaszamy do wątku twórzmy własne manamony w grupie pokemony i pokrewne.
Zapraszam do zabawy!
W razie pytań można pisać tutaj.

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2022-06-06 17:30

#2 pates

Przypominam tylko, że macie jeszcze kilka dni na zgłoszenia.

2022-08-25 23:23

#3 pates

Drobna przedłóżka czasu do niedzieli, z racji drobnego problemu po mojej stronie.

2022-09-01 10:43

#4 Paulinux

Edit: dobra, już wiem że nie mam szans
Super, bo wcześniej nie widziałam wątku :)

Happy hacking
Edytowano 2022-09-01 17:18

#5 pates

Jeszcze masz szansę. Trochę czasu jest, a zanim wrócę ze szkoły jutro to będzie pewnie 18 albo i lepiej, bo jutro długi dzień. Tak nam pięknie poustawiali poniedziałki, że masakra. Ale to dla was lepiej, przynajmniej teraz, co nie? :P

2022-09-04 21:53

#6 pates

Witam bardzo, bardzo serdecznie!
Czy tego chcecie, czy też nie, ale właśnie nadszedł czas na rozstrzygnięcie tego mini konkursiku na tworzenie manamona.
Nie powiem, oba zgłoszenia były całkiem interesujące, lecz chcąc, nie chcąc, ale jednak raczej chcąc zwycięstwo musi należeć do Matiusa.
To, co mi się tutaj bardzo podobało, to masa szczegółów. A ja jestem jednym z tych ludzi, którzy lubią wiedzieć wszystko, co się da wiedzieć. Po drugie, zaangażowanie, które widać w tej kreacji. Czy są jakieś braki? Może statystyki. Ale to jest taka rzecz dodana, nie najważniejsza w tym wszystkim. No i szczerze jakoś wcześniej nie myślałem np nad tym, by podawać wymiary stworów w kilku częściach, np od głowy do zieni, i od grzbietu do ziemi, albo długości ciała, co też jest dość, interesujące.
Dla tego oficjalnie piszę, że Matius zostaje zwycięscą, automatycznie zgarnia kopię gry manamon 3. Nagroda zostanie dostarczona w dniu premiery gry, który coś czuję, że zbliża się wielkimi krokami.
Matius, wyślij mi gdzieś maila, na którego mam zarejestrować manamony podczas zakupu.
Jeszcze raz bardzo dziękuję wam wszystkim za pruby!

2022-09-05 17:54

#7 mara

Gratulacje, w takim razie.
Też się do tego paliłem, ale najpierw nie było weny, potem czasu.

Wolę ciebie wolność!
2022-09-18 17:16

#8 pates

Spokojnie. Planuję stream i giveaway może 1 zrobić, tak poprostu. Bo na pewno nie zostawię mana samych sobie.

2022-09-19 20:14