Wyszukiwanie postów w grupach na Fb
Wróć do Sieci społecznościowe#1 agnieszka Konto zarchiwizowane
Hej, wiecie może jak na stronie mobilnej Fb można wyszukiwać posty w konkretnych grupach?Pozdrawiam.
#2 hryniek
Ja po prostu wchodzę w daną grupę wchodząc w grupy, potem za tym pierwszym nagłówkiem grupy wchodzę w daną grupę i już literką h mogę sobie elegancko to przeglądać, a czy da się coś wyszukać dosłownie? Nie wiem, może z tej szukajki, ale.. Ona chyba obejmuje wszystko, ja w każdym razie wykorzystuję sposób o którym móię powyżej. Rozwiązanie to działa dla Firefoxa, w Chrome pewnie dość podobnie jest.
#3 Celtic1002
Da się. Ja tak kiedyś wyszukiwałam. Ale w tej chwili nie pomnę, jak się to robiło. Jak przestanie mi pękać głowa, to to sprawdzę i napiszę.
Anna Frankowska
#4 misiek
To ja mam inne pytanie- jak się wypisać z danej grupy na Fb? Kiedyś z tego co pamiętam była taka opcja. Teraz tego nie widzę. Chodzi o klijęta na Androida i Iphonea.
#5 Irniss
wyszukuje się tak: na mobilnej stronce wchodzimy w grupę i tam pod f szukamy wysszukaj w grupie takiej i takiej.
Moim zdaniem jednak dużo lepiej działa wyszukiwanie na ios appce
#6 agnieszka Konto zarchiwizowane
Bardzo wam dziękuję. Wiele grup jest bardzo rozbudowanych i sprawdzanie każdego wpisu zabierałoby sporo czasu.