EltenLink

Dość archaiczne pytanie dotyczące... iwony

Wróć do Screenreadery i syntezatory mowy

#1 Adasadula

Dzień dobry. Przychodzę do was z dość archaiczną sprawą. Czy może ktoś posiada pełną, lub przynajmniej wymawiającą U wersję iwony 16KHZ? Niewiem czy jest to jeszcze w ogóle legalne, ale warto zprubować. Jak jest to zprzeczne z jakimś prawem, to przepraszam, bo niby produkt jest sprzedawany, tylko że w innej wersji, a mi zalerzy na responsywności głosu a nowa wersja jest tego pozbawiona.

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2022-05-28 13:20

#2 DJGraco

Ja gdzieś mam, tylko na Windowsie 10 to nie działa. Musisz mieć win7. Mogę na priv wystawić.

2022-05-29 15:23

#3 Adasadula

Jak co to sprawa nadal aktualna.

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2022-06-22 07:10

#4 JM

też chętny jestem na Ivonkę ale jakby można to dla win 11, choć pewnie nie nie istnieje takie cuś

2022-08-16 12:10

#5 Adasadula

Ale jak na taką zwykłą to kupisz w harpo.

2022-08-16 13:09

#6 JM

a faktycznie, trochę drogo więc raczej zostaję przy RH szczegulnie że nowe głosy doszły

2022-08-16 15:07

#7 Adasadula

Naczy wiesz, masz tesz Jacka w ersji RH xd więc teoretycznie po części możesz tą iwonę mieć :D.
-- (JM):
a faktycznie, trochę drogo więc raczej zostaję przy RH szczegulnie że nowe głosy doszły

--

2022-08-16 15:08