Wątki archiwalne

Skojarzenia 29.04-29.07.2022

Started by Snajper22 1300 posts last post 4 years ago Closed Page 54 of 65

Bawialnia
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

Leżakowanie
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

kocyk

Przytulanka
Cormac McCarthy, "Droga"

obślinianie

Śliniak
Cormac McCarthy, "Droga"

#1069 1 like

Jedzenie.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

Krowa
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Mlaskanie
Cormac McCarthy, "Droga"

#1073 1 like

Brak kultury
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Beszczelny osobnik
Cormac McCarthy, "Droga"

Prostak
"Ich kann nur für das kämpfen, was ich liebe, ich liebe nur, was ich respektiere, ich respektiere nur, was ich verstehe".

#1077 1 like

Wieśniak.

rolnik

Wieś
"Ich kann nur für das kämpfen, was ich liebe, ich liebe nur, was ich respektiere, ich respektiere nur, was ich verstehe".