Wątki archiwalne

Skojarzenia 29.04-29.07.2022

Założony przez Snajper22 1300 wpisów ostatni wpis 4 lata temu Zamknięty Strona 50 z 65

masło

#982 1 polubienie

Słoma.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

Kapelusz
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

Słońce
"Ich kann nur für das kämpfen, was ich liebe, ich liebe nur, was ich respektiere, ich respektiere nur, was ich verstehe".

#985 1 polubienie

Fotowoltaika.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

Oszczędność
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

#987 1 polubienie

Energia
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#988 1 polubienie

Moc
"Ich kann nur für das kämpfen, was ich liebe, ich liebe nur, was ich respektiere, ich respektiere nur, was ich verstehe".

kiła

#991 1 polubienie

piła
Happy hacking

#992 1 polubienie

Kac.

mac

#994 1 polubienie

Apple
Cormac McCarthy, "Droga"

#995 1 polubienie

Iphone
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#996 1 polubienie

Przejściówka.

#997 1 polubienie

kabel

#999 1 polubienie

Sześćdziesiona

Pidbul
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.